Sunday, 18 September 2011

Dogs in Vogue

***
For every fashion and dog lover - scans from a gorgeous book "Dogs in Vogue". Models and their best friends from 1910's till 2000's =^___^= Click on the thumbnail to get a bigger picture!

1910's

1920's
Photobucket Photobucket Photobucket

1930's
Photobucket Photobucket Photobucket

1940's
Photobucket Photobucket Photobucket

1950's
Photobucket Photobucket Photobucket

1960's
Photobucket Photobucket Photobucket

1970's
Photobucket Photobucket Photobucket

1980's
Photobucket PhotobucketPhotobucket

1990's
Photobucket Photobucket Photobucket

2000's
Photobucket Photobucket Photobucket

Random Sunday Swatches: NYX Lip Gloss Palette "Sweet Oranges"

***
Photobucket
NYX Lip Gloss Palette "Sweet Oranges" bestaat uit 5 kleuren en een kwastje. Dit palette is in mijn ogen alleen geschikt voor mensen met een warme huidstint en de glossjes zijn helaas niet zo gepigmenteerd (ik deed heel erg mijn best om toch een beetje kleur op de swatches te krijgen).

"Sweet Oranges" palette is verkrijgbaar bij Douglas (Duitsland) voor 8 euro.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
NYX "Sweet Oranges" swatches (daglicht, kunstlicht, zonlicht)

Illamasqua Intense Lipgloss "Absorb"

***
Photobucket

Meeste Nederlandse beauty-bloggers kennen "Illamasqua" waarschijnlijk uit het nieuws over begrafenis make-up service van dit merk (Mocht je in stijl (als Lady Gaga, smurf of een panda) begraven willen worden, dan kan het nu ^_____^""""). Maar ik was al heel lang benieuwd naar hun kleurrijke brutale producten die geinspireerd zijn door toneel en film make-up uit de jaren 1920 en heb dus een bestelling op "Illamasqua" website geplaatst. Het is in ieder geval heel anders dan Bobby Brown,  haha!
Één van de producten die ik heb besteld was Intense Lipgloss in "Absorb". Zoals de naam doet verdenken zit er niet zo veel kleur in, het is een licht-beige ondoorschijnende lipgloss. Textuur van "Absorb" is heel dik en dekkend en juist omdat het zo licht is vergeleken met de natuurlijke lippenkleur had ik grote moeite om het egaal op de lippen aan te brengen. Je ziet direct de "kale" plekken als het niet gelijkmatig wordt verspreid -_- Verder heb ik gemerkt dat ik het makkelijker met een tube zelf kan aanbrengen in plaats van een kwastje.En oh ja, eten en drinken zijn ook uit den boze ^^
Illamasqua Absorb is misschien niet zo draagbaar en multifunctioneel, maar is in ieder geval heel grappig om te dragen (ideaal voor de klassieke "Beach Bunny" look of mocht ik in de voetsporen van Pink Fairy treden en me tot Barbie willen omtoveren!!!) en zeer geschikt voor de fotoshoots, het voelt alsof je geschminkt op toneel staat ^_____-

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En swatches ^_____________________^

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Illamasqua Intense Lipglosses (in fantastische knalkleuren!) zijn verkrijgbaar bij Illamasqua webshop voor 13 pond (ongeveer 16 euro)

Thursday, 15 September 2011

La Mer Eye Concentrate Review

***
Photobucket

Ik denk dat ik even een nieuwe review-formaat ga uitproberen ^____- Veel minder bla-bla dus kort, maar krachtig ^^. Ik ben heel lang opzoek naar een perfecte oogcreme en heb al tientallen merken uit verschillende prijscategorien getest, maar dit is wel het duurste oogcreme die ik ooit heb gekocht. Dames, ik geef u mijn eerste slachtoffer - "La Mer Eye Concentrate"!  In deze post (toen ik het voor een week had getest) was ik er helemaal verliefd op, maar na een maand gebruik is mijn mening toch een beetje veranderd.

Laten we maar eerst duidelijk zijn wat ik bedoel onder een "perfecte oogcreme". Het moet:
- kleine rimpeltjes vervagen (vooral diegene die ontstaan zijn door de uitdroging)
- goed hydrateren
- nieuwe rimpels voorkomen
- donkere kringen verminderen

En? Is het gelukt? Eerst een paar worden over de creme zelf...

Photobucket

Ingredientenlijst: Er zitten in ieder geval veel dingen in (zie plaatje boven ^^"")
Kleur/geur/textuur: deze creme is wit, geurloos en heel zacht en romig zonder vet te aan te voelen. Trekt heel snel in en laat geen sporen achter.
Prijs: 145 euro bij Schiphol Duty-free

Pluspunten:
+ trekt snel in en maakt de huid niet vet
+ hydrateert goed
+ donkere kringen verdwijnen bijna onmiddelijk
+ heeft een handig doseer"lepeltje", dus je hoeft er niet met je handen in te graaien

Minpunten:
- de prijs
- maakt de rimpeltjes niet kleiner

Mijn oordeel: Nope, dit is toch niet mijn heilige graal... Begrijp me goed, het is wel een hele goede creme, maar voor zo'n prijs verwacht ik toch dat het aan al mijn wensen voldoet (en dat ik minstens 10 jaar jonger uitzie, haha ^___-) Ik heb ook andere cremes getest die ongeveer dezelfde werking hebben en die maar 40 euro kosten (review volgt!). "La Mer Eye Concentrate" zal ik in ieder geval niet meer kopen.

Photobucket

Photobucket

Followers