Wednesday 30 November 2011

Illamasqua Harsh and Boosh Festive Duo Tutorial

***
Ik ben absoluut geen nagellak-guru, maar deze combi vind ik echt supergeschikt voor de feestdagen *______*


Tuesday 29 November 2011

Slowpoke III: The Revenge of the Slow

***
En oh ja! Ik heb een supercoole prijs gewonnen in de giveaway van sweet-sweet Sharina! ^______^

Photobucket

Monday 28 November 2011

Vampire Wars

***
Nee, ik woon niet op een onbewoond eiland, ik heb heus ook wel door dat de derde (of was het nou vierde) film uit de "Twilight"-reeks eindelijk uitgekomen is ^______________^ En toevallig ben ik ook net klaar met de vierde seizoen van "True Blood" ^^. Dus met al die bleke dode mensen in mijn hoofd moest ik direct denken aan de juwelencollectie van Dior uit 2009 genaamd "Fiancée du Vampire".



Waarom heeft niemand ooit bedacht om die laatste ring aan mij te schenken? T_T
En voor alle "True Bla" fellow-geeks...


Sunday 27 November 2011

Random Sunday Swatches: Guerlain Rouge Automatique Lipstick: #120 "Coque d'Or"

***
Photobucket

Jaaaaaaaa, de "RSS" (oftewel "Random Sunday Swatches") zijn terug!!! Tijdens mijn blitz-bezoek aan Douglas  (moest nog wat dingetjes hebben en gelukkig had ik nog kadobonnen over van mijn verjaardag!) kreeg ik een tester mee van Guerlain Rouge Automatique lippenstift in de tint "Coque d'Or". Ik ben geen vaste lippenstiftgebruiker en al helemaal geen fan van rode kleur, maar gratis tester is gratis tester, toch? ^___- En let aub niet op de verschikkelijke conditie van mijn lippen op de swatches, ze zijn laatste tijd gewoon altijd uitgedroogd -_-

 #120 "Coque d'Or" is een sappige rode kleur met een goude shimmer, ik vind het zelf een "kouden" tint rood met een blauwe ondertoon, maar mensen zijn niet met me eens ^___^ Zij vinden het gewoon rood. De shimmer is subtiel en geeft een prachtige, niet overheersende glans. De kwaliteit van deze Guerlain reeks is geweldig!! Ik wist niet dat lippenstiften zo hydraterend kunnen zijn! "Coque d'Or" blijft heel lang zitten en zelfs aan het eind van de dag zie je een tintje op de lippen (het lijkt alsof deze lippenstift intrekt als een soort "stain"). De intensiteit van de kleur kan je makkelijk varieren, dat is zeker een pluspunt.

Photobucket Photobucket

Ik vind het jammer dat ik een tester meekreeg in de kleur die ik gewoon nooit draag ^____^"" Rouge Automatiques" zijn fantastisch en wat zou ik graag een testertje willen hebben uit hun "nude" palette! Deze Guerlain lippenstiften kosten namelijk 33 euro (bij Douglas), en dat vind ik persoonlijk te veel aangezien ik in mijn dagelijkse routine bijna altijd voor een gloss kies. Maar de echte liefhebbers zouden er vast anders over denken.

Beavis and Butt-head do America part 2

***
Photobucket

Wheeeeeeeeee!!! Ben terug uit Boston ^________^ Ik denk dat ik dit jaar eindelijk mijn droom kan waar maken - een trotse eigenaar worden van een zilveren Miles&More kaart van Lufthansa! Eindelijk aan de bedorven nootjes knabbelen in de business lounge!

Wat kan ik nou vertellen over mijn reisje? Het reisje was leuk ^_______^ Al zal ik waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier naar "chowder" (jaja, die ene soep) kijken. En zoals gewoonlijk is mijn geld afgeperst door Sephora dus er komt binnenkort weer een mega-shoplog. Ook meegenomen: een paar Uggs en een sexy setje van Victoria Secret (Candiiiiiiiiice!!! =*_*=)

Photobucket

Foto van mijn buit gemaakt in de befaamde "Cheesecake Factory", de plek waar eindelijk vreede heb gesloten met de grootte van de Amerikaanse etenporties, toen ik ipv van een  mojito een emmer rum kreeg met daarin een paar eenzaam drijvende muntblaadjes. Laten we zeggen dat de rest van mijn dag supergezellig verliep - en dat voor maar 10 dollar!

Photobucket

En een kleine teaser van wat jullie te wachten staat, hehehehe

Monday 7 November 2011

My Beauty Diary Sheet Masks - First Trial!

***
Photobucket

In de blog "Mamorable Days" heb ik vaak gelezen over de maskers van "My Beauty Diary" (btw, dank je wel voor de fantastische reviews, Elisa!) "MBD" is een superschattig Taiwanees huidsverzorgingsmerk die zich specialiseert in "sheet maskers" - gezichtsmaskers van cellulose die geweekt zijn in de actieve stoffen. Ik was er stiekem heel benieuwd naar (ik heb al ooit vergelijkbare soort masker geprobeerd van "Hada Labo" en was er best tevreden mee), dus toen sasa.com een gratis bezorg-actie had, kon ik de verleiding niet weerstaan en heb direct een grote bestelling geplaatst.

Photobucket

De eerste deel van mijn bestelling had ik ongeveer een maand geleden binnen: "Aloe Vera Mask" voor hydratatie, "Apple Polyphenol Mask" om de porien te verkleinen en "Red Wine Mask" voor het liftend effect en stralende huid. Zoals ik al zei: de sheet masks, oftewel "blad"-maskers, zijn hele dunne cellulose vellen gedrenkt in van alles en nog wat (zie onder de plaatjes met ingredienten). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het egaal aanbrengen of de groene klei van je gezicht afhalen als je klaar bent ^_-.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tot zo ver ben ik tevreden over de werking van de "Aloe Vera" en de "Red Wine" maskers: de eerste hydrateert idd heel goed, met de andere zie ik echt een lichte lifting-effect. Van het Appel masker heb ik nog niet echt een verschil gezien op het gebied van porienverfijning, maar het ruikt wel heerlijk! Lekker fris, naar zure appeltjes *___* Deze masker is  trouwens hier door Elisa gereviewd. Het Rode Wijn masker ruikt ook echt naar rode wijn (een beetje verzuurde wijn zelfs, heel grappig om dat op je gezicht te doen, maar het went heel snel).

En als de knaller op de vuurpijl - kleine impressie-foto a.k.a. sociale zelfmoord ^________^

Photobucket

+ Een overzicht van alle beschikbare maskers van "MBD" (ze zijn verkrijgbaar voor ~9,20 euro bij sasa.com).

Photobucket

Sunday 6 November 2011

I'm baaaaaaaaaaaaaaaaaaack ^______^

***
Sorry-sorry-sorry!!! Ik had het afgelopen maand echt superdruk met mijn werk -____-"""" (oktober is altijd een zware maand voor ons, met alle congressen, presentaties en praatjes). Maar nu ben ik relatief terug en zal het proberen om het bloggen weer op te pakken ^____^

Haha, die motivatie-comment heeft echt gewerkt - you know who you are! ^____^

Photobucket


Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket