Monday, 12 September 2011

YSL Dessin du Regard Eye Pencil - beter dan MAC!

***
Ik denk dat ik mijn heilige graal heb gevonden... Mijn excuses voor een warrige mini-post met vage foto's, maar ik moet het gewoon kwijt, haha ^^ Yves Saint Laurent Dessin du Regard oogpotlood in zwart heeft in mijn ogen zelfs de professionele oogpotloden van MAC van hun troon afgestoten. Het is misschien heel raar om in zulke woorden over een oogpotlood te schrijven, maar ik vind het superleuk om het vast te pakken en te gebruiken: YSL Dessin du Regard #1 combineert strakke styling (zwart en goud = altijd goed) met functionaliteit (intens zwart pigment en perfect textuur om lijntjes te tekenen en blenden - niet te zacht en niet te hard). En er zitten zelfs "goodies" bij - een puntenslijper en een sponsje aan de andere kant van het potlood. Maar ik denk dat ik beter gewoon een samenvatting van de "pro's" en "con's" kan maken in plaats van mijn onverstaanbaar gebrabbel ^___- Het enige wat ik nog kwijt wil, is dat het het enige oogpotlood is waarmee ik een lijntje op mijn bovenste ooglid durf te tekenen (en te blenden voor een "smokey" effect), en dat zegt wel wat ^______^

Eerst een paar foto's...


"+"
- sterk pigment - geen onzin, gewoon inkzwart
- ziet er mooi uit en is een genot om vast te pakken *______*
- heeft een handig blending sponsje
- blijft redelijk lang op de waterlinie en oogleden zitten

"-"
- jammer dat het geen uitdraaibare systeem is als MAC Technokohl, ik ben niet zo goed in make-up potloden slijpen ^___^"""
- prijs -  20,65 euro bij Douglas zonder korting

5 comments:

 1. wow gave pigmentatie!
  ik ben zelf voorstaander van Gosh liner, die blijven echt super goed zitten en kosten weinig :P

  ReplyDelete
 2. Вот так пигментация! А по слизистой не пробовала? Как он себя ведет?

  ReplyDelete
 3. Я его только на слизистой и ношу практически =)) Ну как сказать... Меня удовлетворяет ;) Ложится хорошо, мягкий, держится (для меня) как MAC по времени. У меня вообще-то все очень быстро размазывается на глазах, и я становлюсь похожа на панду, но с этим карандашом хотя бы благородная панда получается ))

  ReplyDelete

Followers