Thursday 24 March 2011

Confessions of the beauty shopoholic: Pasadena

***
Ik heb besloten om mijn Amerikaanse aankopen in drie posts te verdelen, anders wordt het te lang. In de eerste post van deze serie laat ik de buit zien uit Sephora Pasadena.

Photobucket

- Urban Decay "De Slick" Oil-Control Makeup Setting Spray - een spray die ervoor zorgt dat de foundation en de oogschaduw langer blijven zitten op de vette huid. Handig voor de warme dagen.
- Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner - primer die de poriën verkleint. Ik heb goede dingen hierover gehoord van de professionele visagisten, dus ik wou deze primer graag uittesten.
- Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner - Deze masker die je kan combineren met "Pores No More Pore Refiner", reinigt de poriën en trekt ze dicht.
- Smashbox Photo Finish Oil-free Foundation Primer - de "klassieke" Photo Finish primer.

Photobucket

- Caudalíe Beauty Elixir - tonic op basis van druivenextract met sinaasappelbloesem, rozenwater, munt en rozemarijn.
- Make Up For Ever Eye Seal - ik kan het echt heel slecht omschrijven in het Nederlands en daarom geef ik u gewoon de omschrijving van de MUFE site.
- Evian Brumisateur - eigenlijk is het een gewone "Evian" water met een verstuiver, maar ik vind deze flesjes reuze handig om mee te nemen op vakantie, je kan het als hydraterende tonic gebruiken of je make-up mee fixen.
- Sephora Make-up tas

Photobucket

- Urban Decay "Dew Me" Moisturizing Makeup Setting Spray - weer zo'n Urban Decay fixerende spray. Deze is bedoelt voor de mensen die veel in de ruimte met airco zitten of andere plekken met een droge lucht, het hydrateert de huid onder de foundation en zorgt ervoor dat de temperatuur van je buitenste huidslagen laag blijft.
- NARS Lip Gloss "Turkish Delight" - een van de ster-producten van NARS, dus die moest ik uit de VS meenemen natuurlijk
- Make Up For Ever HD High Definition Elixir - supersnelwerkende hydraterende primer
- NARS "Super Orgasm" Illuminator - Super Orgasm? Echt, hoe bedenk je zo'n naam, haha! ^^ Maar goed, dit is een highlighter met een tintje en veel shimmer. Ik ga het op mijn lijf gebruiken, want ik vind het te sprankelend voor een gezicht.
- Tarte Natural Lip Exfoliator & Lip Balm Duo - ik vond het gewoon een grappig ding: lippenstift die aan een kant een scrub is en aan de andere een lippenbalsem (review volgt)

Photobucket

- Go Smile Smile Whitening System - een kit voor een wit gebit ^^ 10-daagse kuur met 20 ampulen om je tanden te bleken. Want ik wil ook 's een keertje een Hollywood smile ^_^

Photobucket

+ heleboel onzin uit Japans winkeltje, inclusief lege container flessen met panda's (jaja) en deksels voor de tandenborstels.

Photobucket

+ nog meer onzin uit de organische supermarkt "Whole Foods": zeep uit geitenmelk, organische lippenbalsem met mandarijn, nog een zeep en een kaarsje ^_____^"""""

Photobucket

En mijn grote vangst: twee supermooie boeken uit een antiekwinkel *_____* De art-book van "Lion King" met sketches, concept-art en screenshots uit de film en "Jewelry by Chanel" uit 1993.

Photobucket


8 comments:

  1. Оля, а ты уже пробовала эту водичку Caudalie? Можешь рассказать по-подробнее что-то?
    Сама обожаю мультик "Король лев")))) Прям ностальгия по детству...

    ReplyDelete
  2. Ohh nice allemaal<3 Kan niet wachten tot ik ook weer in een Amerikaanse Sephora kan shoppen! Ik vind de lege flesjes met panda's echt te schattig ^^

    ReplyDelete
  3. OMFG ik zit hier enorm te kwijlen!!!!
    Die primer van DrBrandt heb ik ook, die is echt zooooo goed! En turkish delight ook, love it! Maar de rest... kan ik alleen van droooomen :)

    ReplyDelete
  4. Zo'n leuke spullen! Die Pores No More lijkt me erg interessant, ook veel goeds over gelezen. Benieuwd naar je review!

    ReplyDelete
  5. @Vita: Витуш, я его в подарок купила, так что сама не в курсе, сорри. А Король Лев это даааа *_* Недавно пересматривала, все еще вставляет =))

    @Maud: Haha, ja inderdaad, je kan straks helemaal los gaan =))

    @PinkFairy: Als jij zegt dat die primer wel werkt, dan geloog ik het =))))) Ik leef nu op brood en water, maar het was hem wel waard =))

    @Perfectly Unordinary: Ik heb het als vervanging voor vergelijkbaar product van MAC gekocht, dus ik ben ook benieuwd ;)

    ReplyDelete
  6. Wauw goede dingen! :D

    ReplyDelete
  7. Olja,
    Veel leuke dingetjes allemaal;-))
    Spullen uit organic winkel lijkt me interessant.
    En die twee oude boeken, die zijn toch must have, I love "Lion King"))
    xxx

    ReplyDelete
  8. Спасибо =))) Lion King - мой любимый Диснеевский мультик =)

    ReplyDelete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket