Monday, 12 December 2011

OPI "Mermaid's Tears"

***
Dit is een kleine teaser voor de mensen die nog niet mee hebben gedaan met mijn "X-mas Raffle/Giveaway" (21 december is de laatste dag!)  ^___^ Of voor de mensen die al meedoen, maar toch benieuwd zijn wat ze kunnen krijgen. ^_- Dames, ik geef u de swatches van OPI "Mermaid's Tears", want ik kon dit lakje niet weerstaan en heb dus ook eentje voor mezelf gekocht ^_-

Photobucket Photobucket

Dit lakje komt uit de "Pirates of the Carribean" collectie van OPI ter promotie van de nieuwe film "POTC: On stranger tides". In Nederland was het volgens mij heel snel uitverkocht, dus wat was ik blij toen het op de etalage zag in een New Yorkse apotheek! ^____^
Ik ben helemaal verliefd geworden op deze kleur: het zit een beetje tussen pastel-groen en turqoise in. Dat turqoise deed me direct denken aan Chanel #527 "Nouvelle Vague", dus ik heb ze samen geswatched op de volgende foto.

Photobucket

OPI lijkt comlexer qua kleur en is zachter voor het oog omdat er meer groen in zit, Chanel gaat meer richting blauw. En het doet me pijn om dit als Chanel-verzamelaar te zeggen, hehe, maar die van OPI vind ik eigenlijk veel leuker ^_______^.
Over hoelang "Mermaid's Tears" blijven zitten kan ik niet zo veel zeggen omdat ik het de volgende dag weer afgehaald heb, maar ik denk dat de kwaliteit van OPI producten altijd op niveau is.

OPI "Pirates of the Carribean" lakjes zijn in de Verenigde Staten voor 12 dollar verkrijgbaar, in NY komt er nog 13% btw bij.

Photobucket
En als extra: een kleine NOTD, samen met de supercoole ring die ik van Sharina heb gekregen ^________^

12 comments:

 1. Hihi, ik vind die van OPI ook mooier als ik eerlijk ben!
  Ziet er mooi uit :)

  Liefs,
  Mia

  ReplyDelete
 2. OMG die ring!! <3 Blijft schattig. En het lakjes is pretty ^^

  ReplyDelete
 3. OH MY GOD SHIIIHIITTTT ik zu nog meedoen aan je give away
  ik ga snel naar dat berichtje toe
  sjees dat ik dat gewoon vergeet men!!!

  ring staat je beeldig :D

  ReplyDelete
 4. WHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ik zie nu pas dat je er nog een beertje hebt bijgetekend bij die foto, jij bent echt schattig hihihihihiih!!!

  ReplyDelete
 5. Great color. :)
  Follow me if you want and i'll follow you back. :)
  http://sreckasfashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Echt heel mooi!
  Hoop zo dat ik win ;)

  ReplyDelete
 7. Omg, wat een prachtig nagellakkleurtje! Wat een leuke blog heb je trouwens, ik volg je.

  ReplyDelete

Followers