Sunday, 10 July 2011

Confessions of the beauty shopoholic: Groningen

***
WHAAAAAAA!!! Mensen, ik ben terug! Ja-ja-ja-ja!!!  Ik had het echt superdruk met mijn onderzoek/werk (nu nog steeds eigenlijk, maar ok) en het ging ook nog gepaard met een soort writer's block -_-"" Maar ik zal weer proberen om regematig te posten.
Ik weet dat ik ooit beloofd heb om uitgebreid over mijn shoppingfestijn in Rusland te schrijven, maar toch wou ik als eerst dit kleine shoplogje uit Groningen te posten ^^

Photobucket

- Kérastase Nutritive "Bain Satin 2" Complete Nutrition Shampoo 
Voedende shampoo voor droog haar. Wat ik goed vind aan deze shampoo is dat het superhydraterend is. Nu denk ik dat ik volgende keer "Bain Satin 1" neem omdat nummer 2 toch iets te zwaar is voor mijn dun haar.

- Maria Galland #85 "Hydrating Make Up Remover Face and Eyes" & #86B "Hydrating Lotion"
Ja, ik blijf het maar herhalen: deze gezichtsreiniger en lotion zijn de beste duo die ik ooit was tegengekomen. #85 is eigenlijk een reinigingsmelk die je en als make-up remover en als gezichtsreiniger kan gebruiken. Het is mild voor de huid en bevat geen zeep. Ik geloofde hiervoor niet in "all-around producten", maar deze reiniger is dus echt geschikt voor alle typen huid. Ik heb met mijn gevoelige gecombineerde huid daar nooit problemen mee gehad en ik denk dat het net zo goed ook bij een droge huid zal passen. De lotion is superhydraterend en gewoon geweldig ^___^. Helaas gaan ze allebei uit de assortiment, dus tijd om te hamsteren!

- Artdeco Pearl Eyeshadow #82 "Pearly Smokey Blue Violet" &  #98 "Pearly Antique Lilac"
 #82 is een tint tussen donkerblauw en paars, #98 is lila. Beide hebben een parel-finish (hence the name, hehe)

- Artdeco Duochrome Eyeshadow #286 "Pastel Lilac" & #296 "Iced Winter Rose"
#286 is een hele lichte tint paars die kan worden gebruikt voor highlighting. #296 is een prachtige oud-roze, maar is wel lastig in gebruik, zonder primer zal je die kleur op je oogleden bijna niet merken. Deze oogschaduwen hebben een satijnenfinish. Ik heb trouwens niks gemerkt van de kleurverandering onder verschillende belichting, hehe.

Photobucket Photobucket
#286 "Pastel Lilac", #296 "Iced Winter Rose", #82 "Pearly Smokey Blue Violet" & #98 "Pearly Antique Lilac" (in de zon/daglicht)

- Artdeco #15 Hydra Lip Booster "Salmon" 
Eigenlijk was ik heel hard op zoek naar #12 "Corn Poppy" uit de voorjaarscollectie, maar die was natuurlijk overal uitverkocht, dus ik moest me tevreden stellen met deze zalm-tint. De hydratatie is inderdaad heel goed, geloof me, mijn lippen zagen er nog slechter uit voor de foto, hihi. De kleur valt niet op, wat het wel doet is een warme ondertoon geven aan mijn lippen (ipv van oorspronkelijke koude). Deze lipgloss ruikt heerlijk naar creme-brulee, maar heeft geen smaakje.

Photobucket Photobucket

P.S.Weet iemand nog dat ik een keer heb geschreven over een nieuwe zijdenjurk zonder rug? Nou ik heb het één keer aangedaan in Rusland en toen ik weer terug was in NL heb ik besloten om het op te frissen in de stomerij. En ja hoor, natuurlijk was het geruineerd: ik kreeg het terug met een paar vlekken van onbekende afkomst (die dus niet meer daaruit kunnen) en met een gedeeltelijk verkleurde stof (door de reiniger?). Ik bedoel als je je werk niet eens goed kan doen, waarom doe je dat dan????? En het ergste is dat de stomerij me nu de schuld geeft van de vlekken die er niet eens inzaten toen ik de jurk wegbracht. Grrrrrrrrrrrr!!! Ik haat ze!! 

10 comments:

 1. Ура-ура) Пополнели наши ряды:) С возвращением ещё раз, Оля:) Тоже нравятся тенюшки артдеко, отличная подборка цветов для растяжек! Maria Galland #85 "Hydrating Make Up Remover Face and Eyes" это типа молочка или умывалки? Чет совсем запуталась))
  p.s. Жаль платье, хотя и не видела его... Видать не только в Украине так могу поступать.

  ReplyDelete
 2. Super dat je weer terug bent! Ik heb je gemist! Mooie aankopen, ah Kerastase shampoo is zooo fijn<3 Mooie oogschaduws ook!

  ReplyDelete
 3. @Vita: #85 - больше похоже на молочко (сейчас добавлю в посте), только абсолютно нежирное и очень хорошо очищающее. Им можно и умываться и мэйк смывать и поры оно не забивает. Абсолютно волшебная вещь!
  Вот мне платье ужжжжасно жалко =((( Оно суперское было, мне кучу комплиментов в Москве отвесили + можно сказать, на 500 евро попала. А после того как мне в химчистке сказали, что я специально сама эти пятна посадила, чтобы бабла с них срубить, у меня вообще чуть башню не снесло =(

  @Maud: *hug* Ik heb je ook gemist!!! Nya!

  ReplyDelete
 4. Good to have you back! :) Leuke aankopen heb je gedaan! Pretty e/s en de gloss staat je prachtig!

  ReplyDelete
 5. EINDELIJK!!!! Werd tijd ;)
  Leuke aankoopjes weer!!! Ben alleen zelf geen fan van ArtDeco oogschaduws... ze vervaagden bij mij echt te snel :(

  ReplyDelete
 6. Heeeee Mitchin, dat is lang geleden! Welkom terug :D Je bent er weer, yaay.

  Mooie spulletjes zeg! En wat stom van die stomerij zeg, dat is echt heel flut.

  ReplyDelete
 7. Aha je bent terug! mooie gloss ;) xx

  ReplyDelete
 8. Jorna, PinkFairy, Sam, Tessa, lieve meiden ik heb jullie ook allemaal gemist! *dikke knuffel* Feels good to be back =)))

  @PinkFairy: Ik vind ArtDeco oogschaduwen op zich wel meevallen maar alleen met een goede primer (bijvoorbeeld hun eigen base)

  @Sam: Stomerij is superstom =p Ben nu bezig met geschillencommissie. Klein hoop, maar ik hoop dat ik toch mijn geld terug krijg... =(

  ReplyDelete
 9. Welcome back Olya,
  Shampoo van Kerastase vind ik ook goed alleen Bain Satin 1, die nummer 2 voor mij te vet(

  Ik vind ontzettend jammer voor je jurkje(((, wat een klojo's toch die mensen, sorry voor uitspraak maar ze zijn dat wel;-))

  ReplyDelete
 10. @Veronika: Yep, zij zijn geen aardige mensen (jurk verpesten EN mij beschuldigen van liegen =(( ). Ik denk dat ik binnenkort ook naar Bain Satin 1 overstap =)

  ReplyDelete

Followers