Sunday, 17 July 2011

Summer Nails! Snoepjes op je nagels

***
Photobucket

Voor mij is Dior de winnaar in de categorie "Beste nagellak van de zomer 2011" (Sorry, Chanel, maar "Mimosa" is niks voor mij). Met hun collectie "Electric Tropics" hebben ze twee nieuwe eye-candy's geintroduceerd: neon-roze #558 "Paradise" en knal-oranje #638 "Aloha". En terwijl Aloha nog redelijk "gewoon" lijkt, is Paradise een verhaal apart.

Photobucket

Beide lakjes worden verkocht in combinatie met een glossy top en zo kan je spelen met de finish (mat - zonder top coat en ultra-glansend met top coat). De kwast is breed en zacht, met één beweging kan je een volledige laag over de hele nagel opbrengen, zonder strepen. "Paradise" heeft een gelei-achtige textuur en een fluorescerende roze kleur, die afhankelijk van de belichting verandert tussen hot-pink en koraal. Voor een optimaal resultaat heb je twee lagen nodig, want paradise is best doorzichtig vergeleken met "Aloha" (zie foto's onder met een laag van "Paradise" en "Aloha").

Photobucket  Photobucket
Van links naar rechts: één laag "Paradise" met top, "Aloha" met top, "Paradise" zonder top & "Aloha" zonder top (zon/daglicht)

Op deze foto's zag "Paradise" best oranje uit, dus ik dacht dat het zou leuk zijn om het vergelijken met "Orange Fizz" van Chanel, een van mijn lievelings koraal-oranje lakjes. Op de foto is te zien dat Chanel eigenlijk meer oranje is.

Photobucket  Photobucket
Foto links: (van links naar rechts) 2 lagen Chanel #307 "Orange Fizz", 2 lagen Dior #558 "Paradise" zonder top coat, 2 lagen Dior #558 "Paradise" met top coat.
Foto rechts: Prachtig spel tussen verschillende tinten roze (2 lagen met top)

Meer swatches...

Ik ben helemaal verliefd om deze nagellak! Zooooooooooooo passend voor de zomer!! (zelfs met dit rotweer)
Deze "Catwalk Duo's" zijn verkrijgbaar in de Bijenkorf voor 27,90 euro (10% korting met de Bijenkorf Card)

Photobucket

4 comments:

  1. Paradise ziet er prachtig uit! Ik ben deze zomer ook helemaal van knal-roze/koraal/oranje kleurtjes :)

    ReplyDelete
  2. Ik heb Paradise ook, prachtig lakje!

    ReplyDelete
  3. Ziet er echt prachtig uit!

    ReplyDelete

Followers