Wednesday, 31 August 2011

Clinique Chubby Stick #04 "Mega Melon"

***
Photobucket

Deze "Chubby Stick" kreeg ik kado van lieftallige Ann van Summer Shimmer. Lieve Ann, nog eens bedankt! Ik heb veel gelezen over deze lippenbalsem en nu mocht ik het ook zelf uitproberen! *_____* Ten eerste ben ik natuurlijk gevallen voor een fantastische promo. I just love jello!!!!!
Photobucket
Wat de "Chubby Stick" echt apart maakt is de verpakking - het is een lippenbalsem in vorm van een potlood! Echt supercute en bijzonder. De kleur "Mega Melon" is carmijnrood (een "koude" tint dus) maar omdat het vol zit met fijne gouden shimmer ziet het er toch "warm" uit op de lippen en swatches. Het is ook echt een lippenbalsem en geen gloss, het heeft geen glanzende finish. Ik heb een paar reviews gelezen waarin werd gezegd dat Chubby Sticks bijna geen kleur afgeven, maar dat was bij mij niet het geval. "Mega Melon" kan je prima layeren en dus de intensiteit van de kleur reguleren van bijna onzichtbaar tot duidelijk aanwezig.

Photobucket

De stick ruikt naar wonderolie maar heeft bijna geen smaak. De hydraterende eigeschappen zijn niet supergeweldig, maar het maakt de lippen in ieder geval niet droog, altijd fijn, hehehe. Kortom, een degelijk product die mij extra veel punten scoort met een originele verpakking en de mogelijkheid om de intensiteit van de kleur zelf te bepalen.

Photobucket

Ik kon het voor een of andere reden niet normaal op de lippen swatchen, mijn excuses ervoor. Dus voorlopig alleen deze foto's.


7 comments:

 1. deze wilde ik laatst kopen maar ik kon geen gepaste tint vinden :(

  Het is altijd zo een ellende om lippenstift oid te kopen omdat ik een onderlip heb die lichter is dan me bovenlip, zo irritant soms!!!!

  Maar goed review, ik ga vandaag denk ik nog maar even een keer kijken :P

  xx

  ReplyDelete
 2. Het potlood doet me denken aan de Essence colour & shine lipstick. Houdt deze lang op de lippen?

  ReplyDelete
 3. @Christel: Nee, blijft helaas niet zo lang zitten, het is een balsem met een tintje, dus het wordt best snel "opgegeten".

  ReplyDelete
 4. Pretty :) Lijken me ook fijn. Mooie tekening trouwens ;)

  ReplyDelete
 5. Vroeger kocht ik altijd Chubby's van Clinique, ze zagen er toen anders uit maar gaven echt wel voldoende kleur af. Het was bijna een zeer romige lipstick in potlood vorm.

  ReplyDelete

Followers