Sunday, 28 August 2011

Random Sunday Swatches: Shiseido BL310 "Punky Blues"

***
Photobucket
Shiseido Luminizing Satin Eye Colour Trio's zijn wat mij betreft de beste "poederige" oogschaduwen ooit gemaakt. Perfecte textuur (voelt bijna aan als creme, lekker smeuïg), goede pigmentatie en de ultrahippe kleuren combi's - alles zit erin! BL310 "Punky Blues" uit de 2011 voorjaarscollectie is geinspireerd door de jaren tachtig en bestaat uit 3 knallende kleuren: blauw met "metallic" finish, baby-blauw en kauwgom-roze. Het is verkrijgbaar voor 34,95 euro bij Shiseido corner in de Bijenkorf.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
"Punky Blues" in de zon, daglicht, elektrisch licht.

3 comments:

 1. Ik vind blauw zo mooi! Ik heb een bruine huid dus ik moet een beetje uitkijken met de kleur blauw. maar soms zet ik een subtiel blauw lijntje bij me ooglid, voel ik me net een prinsesje wahahhhaha :P

  Heb je dat poppetje met uitstekende tongetje waarmee je je berichten altijd eindigt zelf gemaakt? Ik vind het zo cute!!!

  ReplyDelete
 2. Ziet er heel erg goed uit, wat een pigment!

  ReplyDelete
 3. @Sharina: Ik denk dat blauw je supermooi zou staan *________* Dat poppetje is een hondje (yep, het is een hond, maar sommige mensen vinden dat het meer op een nijlpaard lijkt, haha) uit een japanse tekenfilm =))

  @Kelly: Shiseido is idd heeeeel goed met pigmenten, ze stellen nooit teleur *_*

  ReplyDelete

Followers