Saturday, 31 March 2012

Kinder Surpise Eggs-travaganza ^______^

***
Yeah, bad pun intended, kekeke ^^ Maar goed, ik was dus aan het opruimen en vond deze kinder-surprise figuurtjes, die ik verzamelde toen ik eeeeh... 10 was? Heel lang geleden dus ^_____^ Wij hadden zelfs een speciaal systeem om juist de figuurtjes te vinden en niet al die andere rotzooi, het ei in kwestie moest dan ongeveer 32 gram wegen. Een groot deel van de collectie heb ik weggeven, maar de leukste heb ik bewaard. Een paar "Crazy Croco's", "Happy Hippo's", enz. Aaaaah, de nostalgie ^________^

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 comments:

 1. Zo gaaf ^^ Ik had er ook een hele verzameling van! Zo jammer dat ik het hier niet heb ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik was ook vergeten, dat ik ze allemaal naar NL heb gesleept, hehe

   Delete
 2. ik verzamelde ze samen met mijn zusje ook, we hadden er echt ontzettend veel! Wat leuk om het zo terug te zien. Brings back so much fun memories!

  ReplyDelete
 3. Hahahah wat grappig dat je zo'n systeem had en het ook precies wist! Volgens mij zijn deze net voor mijn tijd, of ik heb te weinig kinder suprise eieren gehad (mocht ze ook nooit van mams xD).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, nu voel ik me zo oud! =)) In Rusland waren ze in die tijd ook superduur, dus ik mocht maar twee eieren per maand hebben of zo, daarom moesten we een systeem bedenken om zo effectief mogelijk die figuurtjes te verzamelen ;)

   Delete

Followers