Sunday, 11 March 2012

Maria Galland #44 Cell Revitalising Treatment

***

Photobucket

"Cell Revitalising Treatment" is een geconcentreerde kuur voor het gezichtshuid van een schoonheidsspecialistenmerk "Maria Galland". Het bestaat uit vier soorten serums die je 28 dagen lang moet gebruiken. 2 kapsulen (Alpha Essence #1 en Alpha Concentre #2) bevaten fruitzuren om de dode cellen af te peelen, oranje serum (Concentre de Caviar 01) bevat algenextract en aloe-vera, stimuleert collageen-productie van de huid en reguleert het vochtgehalte, groene serum (Concentre d'Oxygene 03) bevat melklipiden en ceramidencomplex en pept de vermoeide huid op. De gebruiksaanwijzing kunt u beneden zien, maar het is dus de bedoeling dat de groene en de oranje flacons om en om gebruikt en de fruitzuren-ampulen aan het begin van elke week aanbrengt. De serums worden op een schone droge huid met de vingers aangebracht en met masserende bewegingen ingewerkt.

Photobucket

Ik ben echt supertevreden over het resultaat van deze kuur. Mijn huid voelde "opgepompt" met vocht en ik zag zelfs een zachte lifting-effect al na de eerste week. Ik kan het zeker aanraden, vooral als iemand haar huid net die extra boost wil geven na een zware winter. Alle serums voelden heel fijn aan en de oranje concentraat ruikt heerlijk naar algen. Deze kit is voor ongeveer 100 euro verkrijgbaar bij de schoonheidspecialisten die met "Maria Galland" werken. Prijzig, maar ik vond het wel waard, vooral omdat het een maand-kuur is met een heel duidelijk effect. 

En hier komt het plaatjesfestijn!...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

5 comments:

 1. lifting effect? waar heb je dat nodig? :P
  klinkt wel erg fijn!! ben de laatste tijd gek op dit soort sera ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehehe =)) Altijd mooi meegenomen, toch? ;)

   Delete
 2. Neat post and love your blog... would you like to follow each other!

  My Lyfe ; My Story

  @MyLyfeMyStory 

   Also, I am planning on giving out shout out to my readers, so if you are interested please be free to send me a quick message and I will gladly do it =0

  ReplyDelete

Followers