Saturday 14 April 2012

Chanel Le Vernis #539 "June"

***
Photobucket

"June" is een lakje uit de voorjaarscollectie van Chanel "Harmonie De Printemps", samen met "April" en "May" moeten ze dus een lentegevoel bij ons opwekken. Dat is wel gelukt! Al moet ik toegeven dat ik misschien wat romantischere (of hoe zeg je dat? Meer romantisch?) namen had verwacht, in plaats van "April", "May" en June". Het is alsof Chanel zat te brainstormen hoe ze de lakjes zouden noemen en hadden er zoiets van: "Ach, we noemen het april en mei, en maart is te koud, dus dan nemen wij juni mee of zo".

Photobucket Photobucket

#539 June is een pastel abrikozenkleurtje, met een creme finish (geen shimmer, yeey!), heel lief en girly-girly. Twee lagen zijn voldoende voor een volledige dekking. Voor mij niet echt de nagellak voor de lente, maar voor de zomer, want het staat supermooi bij de donkere huid. De enige andere Chanel nagellak waar ik het mee kan vergelijken is "Orange Fizz", maar het verschil is overduidelijk: Orange Fizz is een zalmroze pop-kleur en June is een zacht pastel.

Photobucket

Photobucket

Chanel Le Vernis #539 June is verkrijgbaar bij Douglas en Ici Paris XL voor ongeveer 22 euro

7 comments:

  1. haha ik vind de namen opzich best leuk :P
    deze kleur is erg mooi! past idd wel goed bij gebruinde huid.

    ReplyDelete
  2. Ik vind de roze versie van deze drie erg mooi (May?). En Orange Fizz blijft ook een eye catcher!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vond ze alledrie heel mooi, maar ik hou van oranje ;)

      Delete
  3. Ik vind deze collectie niet speciaal genoeg om er 22 euro voor neer te leggen, er zijn veel (bijna) dupes beschikbaar voor weinig. Chanel flesjes daarintegen staan weer mooier op je toilettafel:)Ben benieuwd wat ze voor herfst 2012 in petto hebben!

    ReplyDelete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket