Sunday 10 October 2010

Confessions of the beauty shopoholic: Den Haag 3

***
Vandaag was een productieve dag: veel geswatcht, heb me ingeschreven voor een LUSH kerstcollectie VIP pre-party en een Bobby Brown workshop en ik heb maar een ding gekocht - Chanel Le Vernis #493 Jade Rose uit de herfstcollectie (jeeej, ik kon me bijna inhouden!)



Verder kreeg ik oogcremesamples van de Nederlandse merken Bergman en Dr. Brandt van een heeele aardige mevrouw bij Douglas ^_______^ En ook even gekeken naar de oogschaduwpalette van Guerlain uit de herfstcollectie (kijken mag toch?).

pic by Temptalia
Ecrin 6 Couleurs: #68 Champs-Elysees


in de zon & in het daglicht

Toen toch maar besloten dat het niets was voor mij, haha, heel verstandig aangezien ik nog 2 weken moet zien te overleven tot salarisdag ^__________^

In de Bijenkorf heb ik ook de "Black Velvet" collectie van Bobby Brown gecheckt (eigenlijk was ik geinteresseerd in "Sparkling Black Velvet" maar die was ik helemaal vergeten! -_-''). Bobby Brown staat natuurlijk bekend om haar "nude" producten, dus ik was benieuwd naar deze onverwachte drama ^^


Metallic Eye Shadow: Black Charcoal, Black Berry, Black Cocoa (zon/daglicht)

Het ziet er allemaal uit als bruine smurrie op de swatches, maar geloof me, er zit een verschil in. De meest saaie is Black Charcoal, grijze oogschaduw met grote blauwe glitters. Het heeft te weining pigment en wordt een onverzorgde grijze massa op de huid. De meest interessante is de Black Berry. Het is moeilijk te zien op de swatches (op de daglichtfoto kan je het beter zien), maar het heeft een hele sjieke donkerrode satijnen finish en een beetje blauwe shimmer. Black Cocoa is een vrolijke donkerbruin met veel gouden shimmer en grote gouden glitters.

Creamy Lip Color: Black Mahogany & Black Cherry, Sheer Color Gloss: Black Chocolate (zon/daglicht)

Ik heb vooral gekeken naar de Black Chocolate lipgloss, het heeft een prachtige kleur in het potje maar helaas (of juist niet) op de lippen is het gewoon doorzichtig en geeft misschien een beetje diepte aan je eigen lippenkleur.

Toen heb ik toch maar langs MAC gelopen ^_____^ De Venomous Villains collectie is trouwens bijna uitverkocht, ben toch blij dat ik bijna niets leuk vond - dat bespaart een hoop geld, haha. Heb me toch even gelakt met Bad Fairy en Mean & Green (vond Formidable! toch niet zo mooi) uit de Maleficent reeks.


MAC Venomous Villains Nail Lacquer: Bad Fairy, Mean & Green, Chanel Le Vernis Jade Rose (daglicht/flits)

Bad Fairy zag er veel spannender uit in het potje, op de nagels vind ik hem saai en futloos, gewoon rood met gouden glitter. Mean & Green daarentegen is gewoon supercool! Afhankelijk van de belichting wordt het groen, paars of roze, helaas zie je het niet terug op de swatches. Heel knap uitgevoerd en blijft je aandacht trekken, zeker een must-have voor een nagellak-lover! Deze kameleon zou ik wel aanschaffen als ik van de nagellakken met veel glitter hield, haha. Het was me trouwens opgevallen dat zelfs ik met mijn kreupelhandjes deze nagellaken heel makkelijk kon opbrengen. Het droogt heel snel en twee coats zijn genoeg om het helemaal tot zijn recht laten komen.
Jade Rose is een re-issue van de herfst 2009 limited edition toen het gepaard was met de legendarische Jade (dit jaar gaat het samen met Paradoxal). Hoewel ik de re-issue van de limited editions best dubieus vind, ben ik toch blij dat ik deze nagellak kon kopen ^___^ Het is een hele subtiele beige met een roze ondertoon en karakteristieke Chanel shimmer, perfect voor een "nude" look. Twee coats zijn meer dan genoeg en volgens mij word ik steeds beter in lakken!

Nou, dat was hem voorlopig! Voor de volgende keer wil ik toch de Sparkling Black Velvet te pakken krijgen en Shiseido trio's swatchen! En Black Cocoa vergelijken met Devishly Dark van MAC, misschien wil ik hem toch wel, hihi!

P.S. De uitnodigingen voor de kerst VIP-party zijn verkrijgbaar in uw naburige LUSH winkel



2 comments:

  1. Oeh, een Bobbi Brown workshop! Dat klinkt zo leuk!

    ReplyDelete
  2. Ik heb er ook echt zin in! =)))

    ReplyDelete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket