Sunday 1 April 2012

Dolce & Gabbana Luminous Cheek Colour "Tan"

***
Photobucket

Ok, technisch gezien is het een een blush, maar ik gebruik het niet als blush, dus het telt lekker niet ^_- Dolce & Gabbana "Tan" is eigenlijk een perfect product voor het sculptureren van het gezicht (oftewel het "tekenen van de mooie hoge jukbenen).
De textuur D&G Luminous Cheek Colours is een hele fijne goedgepigmenteerde poeder, deze blushes blenden en layeren heel goed, en passen dus en bij een natuurlijke en bij meer dramatische look. Maar waarom is juist "Tan" zo geschikt voor de "sculpting" en waarom is het anders dan bijvoorbeeld bronzers? Het heeft namelijk echt DE perfecte tint: lichte taupe (grijs-bruin) met een koude basis, zonder enige shimmer. Je brengt het dus niet aan op de wangen, maar onder de jukbenen (zie de foto van Mischa). Het "eigen" kwastje is niet superslecht (maar wel slecht, hahaha), ik zou hiervoor een goede bronzer-kwast gebruiken.

Photobucket

Voor de meeste beauty bloggers met een lichte huid is Tan "a dream come true", lang was men opzoek naar zo'n tint en textuur, een product van een niet-professioneel merk, gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Voorlopig zijn D&G de enige, die deze wens uit hebben laten komen. Applausje voor hun.



Dolce & Gabbana Luminous Cheek Colour zijn verkrijgbaar bij Harrods in Londen voor 30,50 pond

7 comments:

  1. ziet er heel goed uit :) met bronzer krijg je idd een ander effect.

    ReplyDelete
  2. Ideale kleur voor lichte huidjes!

    ReplyDelete
  3. mitchin ik heb echt een domme vraag wahhaah! maar kan ik mijn gezicht ook sculptureren met mijn bolle wangetjes? want je hoort het onder je jukbeenderen te zetten maar mijn jukbeenderen zie je niet door mijn bolle wangen :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm... Volgens mij heb je helemaal geen bolle wangen! Ik denk dat het de bedoeling is dat je het echt onder de wangappeltjes (heet het zo?) aanbrengt, in ieder geval in een lijn vanaf je oorlel naar mondhoek toe.

      Delete
    2. Nee ik heb echt bolle wangen! :(
      ik heb echt zo een babyface, ieuw!
      Maar ik was dus laatst bij de douglas. En toen ging die visagiste met een bronzer me gezicht proberen te shapen.
      En zij zette de bronzer van onder me appelwang (ofzo) helemaal tot aan me kaaklijn (het zag er zo raar uit)!
      Maar de bronzer zelf zag er mooi uit, ik kreeg er een kopje thee bij dus ik heb me laten omlullen en heb de bronzer dus gewoon gekocht (whahahaha ik ben echt lomp).
      Maar ik weet niet, ik heb het vandaag dus zelf aangebracht en een dun lijntje (ipv helemaal tot aan me kaaklijn) onder me wang gezet. En het ziet er wel beter uit maar toch ik weet het gewoon niet. Volgens mij werkt het bij mij niet echt omdat ik geen zichtbare jukbeenderen heb :( en ik hoopte dat ze door het shapen opeens zichtbaar zouden zijn whahah :P

      Oh my god hele zeikverhaal heb ik net getypt. Sorry:(
      Maar ik vind je make up er zo mooi uitzien! Elke keer als ik een make up vraag heb denk ik gelijk even aan mitchin vragen hihi :P

      Okay nu stop ik
      HEY JE LETTERTYPE VAN DE COMMENTS IS WEER KLEIN :D

      Delete
  4. Huh? Ging die visagiste nou de bronzer over de hele wang verdelen (of in ieder geval de onderkant)? Dat is idd heel raar!
    Misschen zal dit helpen? http://www.temptalia.com/tutorial-contour-blush-highlighting-the-face

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh die link is echt handig! Thank you!

      JAaa raar he!!! de hele onderkant van mijn wang zat onder :S

      Delete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket