Sunday, 19 December 2010

Aaaaaaaaaa!!! *_____________*

***
Volgens mij moet ik een nieuwe rubriek "Wat ze niet aan ons laten zien" openen. Deze promofoto heb ik op de Hong Kong site van Shisedo ontdekt, echt bling-bling!

Photobucket

Deze Powder Celebration gezichtspoeder is ontworpen door Maquillage, de dochterlijn van Shiseido ten ere van zijn/haar vijfjarig bestaan. De enorme suikerglazenpot bestaat uit 8 sectoren met poeder in veschillende kleuren, die je zelf kan mengen in willekeurige proporties. Bijvoorbeeld roze en oranje kan je voor blush gebruiken, groen om roodheid te verhullen, kortom elke mogelijke huidstintcorrectie. Daarbij vindt u een lepeltje om de poeders op te scheppen en in het midden een extra sector waar u ze kunt mixen. Deze poeders zijn fijngemalen en zijn niet bedoeld om de imperfecties mee corrigeren. Als extra krijgt u ook een mini-compact met een beige shimmer.
Meer foto's van dit nutteloos maar oh zo fantastisch product zijn hier en hier. Later als ik groot ben en een degelijk huis heb met een boudoir (yes, I want) en een grote toilettafel, dan wil ik ook zo'n ding, hehe ^^

P.S. Ik vind het echt onterecht dat Shiseido Make-up in tegenstelling tot hun verzorgingslijn niet de aandacht krijgt die het verdient in NL. En dat we in Europa niet alle collecties krijgen die ze in Japan en VS wel hebben T_T

P.P.S. In Japan heeft Shiseido als een van de twee grootste "cosmetics" bedrijven veel dochter "brands" die in prijsklasse en doelgroepen verschillen (dus je hebt en luxe en mass-market lijnen en zij horen toch allemaal bij Shiseido). Dat is een bijzonderheid van Japanse marketing en veel van deze brands zijn niet verkrijgbaar in EU. "Shiseido Maquillage" is eigenlijk de voornaamste makeuplijn van Shiseido in Japan en is bedoeld voor vrouwen tussen 20 en 30 en kost tussen 20 en 50 euro.


10 comments:

 1. Dat komt eerder doordat we overspoeld worden met europese merken =.= (tja, we zijn tenslotte in de eu he). Aziatische merken zie je nauwelijks in nederland... echt jammer =( .. Shiseido heeft echt een hele mini sector hier

  ReplyDelete
 2. Oh my wat een ding zeg! Wel cool opzich.
  Jaa het is echt jammer dat we hier maar zo'n klein make-up aanbod hebben..

  ReplyDelete
 3. BWHAHA
  Dat is echte en mega ding xD
  Maar wel heel cool :O
  Hoe zou je het nou ooit gebruiken? Want groen gebruik je niet als poeder, en blijkbaar is het niet voor imperfecties. Dus...??!?!

  ReplyDelete
 4. Dat kleine doosje vind ik ook al oké :)

  ReplyDelete
 5. daamnn :d wat een groot en cool ding!

  ReplyDelete
 6. @Elisa ♥: Heel jammer idd -.- (gelukkig heb ik nog een kleine beauty stash van mijn laatste HK bezoek ^^, die moet ik ook 's een keer reviewen)

  @Maud: Yep! Ik wil de nieuwe Shiseido oogschaduw Trio's, maar niemand weet of ze nog komen, zo frustrerend -.-

  @Sam: Haha, ik vind het echt een megatof spelletje (voor een huis met een boudoir en een toilettafel en een extra 105 euro, haha). Hoe ik het zou gebruiken... Bijvoorbeeld als je een roze ondertoon hebt, dan kan je een beetje groen mengen met wit en een beetje geel om die te corrigeren =))) (dan wordt een soort sluierpoeder, net als Meteorieten van Guerlain) Eigen persoonlijke make-up maken - hoe cool is dat??!!

  @Perfectly Unordinary: Helaas kan je het niet apart kopen ;p

  @Tessa: En je kan het daarna ook een sieradendoosje gebruiken =)) Multifunctioneel! =)))

  ReplyDelete
 7. Ik had nog nooit van dat merk gehoord, wel Shiseido maar nog niet van dat dochterbedrijf. De spulletjes zien er wel mooi uit. Is het dezelfde prijsklasse als Shiseido?

  ReplyDelete
 8. @Ann: Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar ik zal het proberen =)))
  In Japan heeft Shiseido als een van de twee grootste "cosmetics" bedrijven veel dochter "brands" die in prijsklasse en doelgroepen verschillen (dus je hebt en luxe en mass-market lijnen en zij horen toch allemaal bij Shiseido). Dat is een bijzonderheid van Japanse marketing en veel van deze brands zijn niet verkrijgbaar in EU. "Shiseido Maquillage" is eigenlijk de voornaamste makeuplijn van Shiseido in Japan en is bedoeld voor vrouwen tussen 20 en 30 en kost tussen 20 en 50 euro.

  ReplyDelete
 9. Oh my, dat is zoooo cool! Haha, dat past idd perfect in een 'perfect home' ^^

  ReplyDelete
 10. @Elisa: Ja, he? ^___________^

  ReplyDelete

Followers