Saturday, 4 December 2010

Holiday Promo's 2010

***
Ik wou al een tijdje een post schrijven waarin ik mijn favoriete kerst looks van 2010 beschrijf, maar Suusie was me net voor met haar reviews van de huidige kerstcollecties ^_______^
Toch wil met jullie naar mijn mening de beste en het meest teleurstellende promo-foto's delen. Luxe of professionele make-up merken maakt niet uit, als ze maar een duidelijk concept hebben origineel zijn en een feestelijk gevoel uitstralen. Voor mij is een promo gelukt als ik direct naar de winkel wil rennen om de hele collectie te kopen, hehe. Dus eerst de winnars:

Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

En nu de verliezers:


Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

7 comments:

 1. Haha, naar de winkel rennen om de hele collectie te kopen! :D
  Ik vind alleen die van Chanel ook wel geslaagd, op de gelaatsuitdrukking van het model na dan :)

  ReplyDelete
 2. hihi hij is geen puppy meer,
  hij blijft zo leuk ;D
  en nee, hij had het niet koud hoor,
  hij is nu wel gewend aan de sneeuw,
  hij is al 6!
  xx

  ReplyDelete
 3. er zitten echt mooie tussen! vooral Shiseido

  ReplyDelete
 4. @Elisa: Ik vind dat Chanel te veel op Estee Lauder lijkt (op de gelaatsuitdrukking van het model na inderdaar, hahaha, die is echt hilarisch). YSL speelt ook met dezelfde trend (zachte lippen/bruine smokey's), maar de promo is wel leuker =)))

  @Demi: Ach, ze blijven allemaal lieve kleine puppies, zelfs als ze zo groot zijn als een kalf, hihi =))))

  @Tessa: Shiseido rulez =))) Ik was ook zeer aangenaam verrast door Clarins (leuke thema met porseleinenhuid, donkere lippen en goud). En Dior & Guerlain hebben zoals gewoonlijk hoog gescoord met hun hele doordachte en echt feestelijke collecties.

  ReplyDelete
 5. Wat cool om te zien! Ik ben afgelopen week bezig geweest met holiday collecties voor mijn blog. Ik zie wel dat jij er nog een paar meer hebt gespot! Nice!!

  ReplyDelete
 6. @Suusie: Ik wou jou juist bedanken voor je harde werk en al die kerstcollecties reviews =)))) Het is zo leuk dat deze informatie nu ook in nederlandstalige blogs verschijnt =)))

  ReplyDelete
 7. Sommigen zien er zo leuk uit!

  ReplyDelete

Followers