Monday, 28 February 2011

The Win and Fail of the Month: February

***

WIN - Clarins Super Restorative Wake-Up Lotion - Een van de beste producten die ik ooit heb gezien op het gebied van "onmiddelijk wow-effect". Deze lotion uit de anti-aging lijn van Clarins heb ik mijn oma kado gegeven, maar stiekem heb ik het ook een paar keer gebruikt toen ik in Rusland was, hihi. Maar goed, je ziet het verschil direct na gebruik! Milde lifting effect, hydratatie (zelfs beter dan met mijn serum!) en veerkrachtige huid - ik heb het eerlijk gezegd niet verwacht. De jonge huidjes hebben het helemaal niet nodig, maar omdat ik zelf al richting de dertig ga (hallo, ouderdom!!!!! ^___-), zal ik zeker een aanschaf overwegen.

FAIL - Natura Siberica Active Organics Shampoo Bescherming & Glans - Deze shampoo voor droog een beschadigd haar heb ik gekocht omdat het samenging met een mooie verhaal over natuurlijke ingredienten eb afwezigheid van SLS en parabenen. Maar helaas werd mijn haar er droog van, dus tegenwoordig gebruik ik het om mijn kwasten schoon te maken


4 comments:

 1. Hahaha ik vind die getekende figuurtjes zo leuk/grappig!! heb je die zelf getekend??
  Die lotion lijkt me heel erg fijn!
  xxx

  ReplyDelete
 2. Haha! Nee, niet zelf =) Ze zijn afkomstig van een Amerikaanse image-board

  ReplyDelete
 3. Hahaha, die Fffffffuuuuuuuu's erbij! Haha! Clarins klinkt interessant! Fijn dat je shampoo een tweede leven heeft gekregen! Wel jammer dattie op je hoofd minder wonderen verrichtte.

  ReplyDelete
 4. Men zegt dat ik af en toe echt als een "Ffffuuu"-mannetje uitzie ^___________________^"""

  ReplyDelete

Followers