Friday, 4 February 2011

Lush Pied de Pepper review

***
Photobucket
Pic by Lush.co.uk

Lush zegt:
Er is maar één ding wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je tot op hoge leeftijd fit en gezond blijft, iedere dag een aantal kilometer lopen. (Stond in de krant, dus dan zal het wel kloppen.) Maargoed, nu je al die kilometers per dag gaat lopen, heb je natuurlijk wel iets nodig wat je voeten zacht en comfortabel houdt. Je kunt Pied de Pepper dan goed gebruiken. Masseer deze kruidige crème over je voeten en tussen je tussen om de huid zacht te houden met olijfolie en cacaoboter en je bloedcirculatie te stimuleren met kaneel, kruidnagel en gember.

Wat is het?: Een voetencreme ^_____^ Ik kreeg een sample mee met de goodie bag van Lush VIP Launchparty.
Voornamelijkste ingredienten: vanilleextract, olijfolie, cacaoboter, stearinezuur, kruidnagelolie, gemberolie.
Kleur: beige/roze
Geur & textuur: Tja, de Lush producten staan niet echt bekend om hun subtiele geur en Pied de Pepper is geen uitzondering (gna-gna-gna). Deze voetencreme ruikt een beetje maf, ik wil niet zeggen dat het niet lekker is, je moet er gewoon aan wennen. Ik moest heel lang nadenken waar het precies naar ruikt, de website van Lush probeerde mij te overtuigen dat het kruidnagel en gember is, maar dat zijn 'm dus niet - het ruikt gewoon naar cacaoboter (met een beetje gember, ok, ik geef het toe)! De textuur is fijn en zit tussen creme en lotion.
Prijs: 12,50 euro voor 100 gram
Conclusie: Ik vond "Pied de Pepper" in ieder geval veel beter dan "Fair Trade Foot Lotion". Toen ik FTFL gebruikte, voelden mijn voeten eigenlijk droger dan normaal, dat heb ik niet met PDP ervaren. Mijn voeten hebben eigenlijk niet zo veel verzorging nodig, de huid is zacht en ze stinken (bijna) niet , dus PDP paste daar gewoon goed bij. Zou ik het nog een keer kopen? Nee, ik vind het toch een beetje te duur en gelukkig heb ik al een goedkoper alternatief gevonden.


9 comments:

 1. Klinkt goed, ik heb altijd hele droge voeten =(

  ReplyDelete
 2. Als je heeeeele droge voeten hebt dan zou ik toch iets anders aanraden met een dikker en vettiger textuur. Maar je kan om een sample van Pied de Pepper vragen bij Lush en kijken of het bevalt =)

  ReplyDelete
 3. Ik gebruik eigenlijk bijna nooit voetencrème, mijn voeten zijn nooit droog.

  ReplyDelete
 4. Dat heb ik ook een beetje, maar goed, als ik het gratis meekrijg... ;))

  ReplyDelete
 5. Leuke review! Nu ben ik wel benieuwd naar de geur zeg. :P

  ReplyDelete
 6. Haha, als je weet hoe rauwe cacaoboter ruikt dan snap je wat ik bedoel =)))) Ik dacht vroeger altijd dat het naar chocola ruikt, maar niks is minder waar =))))

  ReplyDelete
 7. Ik heb FTFL ook gehad, maar had niet wat jij had... en toch was ie echt niet fijn, veel te waterig ofzo. Deze lijkt me een stuk beter!

  ReplyDelete
 8. @PinkFairy: FTFL ruikt wel frisser =))))))

  ReplyDelete
 9. Ik heb je 'kadootje'onvangen!
  echt suuuperleuk!
  echt heel erg bedankt en ik heb er een artikeltje over geschreven, dus als je het wilt lezen:
  http://hollandsmeisje.blogspot.com/2011/02/thanks-to.html
  xxx

  ReplyDelete

Followers