Friday, 19 November 2010

Confessions of the beauty shopoholic: Berlin

***
Afgelopen weekend ben ik naar Berlijn geweest voor mijn werk en ik kon de stad natuurlijk niet verlaten zonder een bezoekje aan KaDeWe (oftewel Kaufhaus Des Westens). KaDeWe is de grootste warenhuis van Berlijn (en ook van Duitsland denk ik) en is vergelijkbaar met Selfridges in Londen, Galeries Lafayette in Parijs en de Bijenkorf in Amsterdam (hoewel de Bijenkorf veel kleiner is en minder merken verkoopt). Ik moet zeggen dat ik helemaal mee eens ben met DE shopoholic Becky Bloomwood, het gaat om sensatie die je in zo'n winkel ervaart: alles om je heen is mooi en glanzend, de mensen zijn aardig en je wil nooit meer weg ^______^ Ik ben vooral fan van de creatieve etalages en interieur, KaDeWe heeft elke kerstseizoen een nieuwe thema en het is een genot om naar te kijken. Dit jaar heb ik geen foto's gemaakt in het warenhuis, de enige foto van de kerstboom is van mijn collega, haha!

Photobucket

Maar hier zijn een paar foto's van de etalages in de kerstperiode van vorig jaar =^_^=

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Maar goed, de buit!


- Maria Galland Hydra Intense Plus #96A - een nieuw product van Maria Galland die ik heel graag wou uittesten. En het leukste is - je kan het gewoon kopen in de apotheek op Berlin Hauptbahnhof (Centraal Station) in tegenstelling tot Nederland waar je het goed moet gaan zoeken bij de schoonheidspecialisten.

- Rene Furterer Curbicia Lightness Regulating Shampoo - de trouwe ouwe shampoo voor een vette hoofdhuid/hoofdhuid die snel terug vet wordt met gehydrolyseerd plantaardig Curbicia-extract en the etherische oliën van tijm, rozemarijn, kruidnagel en sinaasappel.

- Kiehl's Ultimate Thickening Shampoo - multi-eiwitten formule met omega-6, rozemarijn, cederhout en pepermunt voor dun haar + een sample van Kiel's Creme de Corps, een hydraterende lotion voor je lijf.- Guerlain Or Impérial Sublime Radiant Powder Face & Body - een gouden poeder voor de feestdagen

- Guerlain Météorites Perles D'Or Illuminating Powder - Kerstmeteorieten! Yahoo!

En dan de samples die ik van een lieve Guerlain mevrouw meekreeg (daar kunnen Douglas en Ici Paris XL echt iets van leren)Samples van Guerlain Shalimar & Idylle eau de parfum en Idylle eau de toilette + heel veel parfum samples van Guerlain L'Instant Magic.Samples van de huidverzorging: Guerlain Super Aqua-Day hydraterende fluide met SPF30 & Comfort Cream Optimum Hydration Strengthening SPF 10 + sample van Guerlain Midnight Star gezichtsprimer uit de 2010 kerstcollectie.

No comments:

Post a Comment

Followers