Monday, 29 November 2010

My First Give-Away Competition!

***
I am giving away three items in a sort of Thanksgiving, St Nicolas, Christmas, New Year or whatever competition:

Prize # 1 is for the fellow-bloggers!

MAC Dazzleglass Creme Lightly Prancing
(limited edition from MAC A Tartan Tale Holiday 2010 collection)What do you have to do to win it:
- Leave a comment where you say that you want to participate (specify prize #1) and a link to your blog
- Put this badge in your blog as a proof of you participation and link back to me

Photobucket

- You can "follow" me if you want but you don't have to ^^

The lucky winner will be chosen at random and I will ship this item world-wide ^_^


Prize #2 is for everyone basically

Make Up For Ever Rock For Ever Aqua Eyes
(limited edition MUFE Rock For Ever Holiday 2010)


Pic by Sephora

What do you have to do to win it:
- Leave a comment where you say that you want to participate (specify prize #2)
- Tell me why you like Aqua Eyes or why you would like to try it out

Once again a lucky draw ^^ But this item will be only shipped within Europe (I don't know if Turkey is included, Russia is)

Update: Thus as a blogger you can sign in for both prizes to increase your chances. With one condition: If you win the first draw, you are automatically excluded from the second to give other people a chance =)))

Well-it-is not-really-a-prize #3 (UPDATE: RESERVED)

H&M dress


Pic by H&M

A dress from the basic H&M collection (sorry guys, no Lanvin ^_____^). I really liked that dress and bought it online, but it's too big for me (So if you always thought that you are an M, you are an S size in H&M land). It's in a perfect condition, never worn, and really pretty (in a greek goddess style and I absolutely love the colour). I will give it to whoever wants it first but it's for Netherlands only. (UPDATE: RESERVED)

The competition will end on the 15th of December
Good Luck!

28 comments:

 1. Leuke winactie! Ik doe mee voor prijs nummer 1!

  Mijn blog is http://summershimmer.blogspot.com en je vind de badge in mijn rechterbalk.

  ReplyDelete
 2. Yay, ik wil ook meedoen voor prize #1 :D
  mijn blog is http://myownpapillon.blogspot.com en de banner staat links in beeld (kan je niet echt naast kijken - haha ^^)

  Jammer dat het jurkje in M is, ik vind het wel supermooi!

  ReplyDelete
 3. Ahh jammer ik heb ook een maat S/36 want de jurk is echt mooi maar ik ga toch meedoen als dat mag voor mn moeder :p die heeft M/38 en dan zou ik haar die voor kerst kunnen geven ;)

  Mag je aan meerdere wedstrijden meedoen? anders geef ik me ook op voor prize 2, ik heb die potloodjes altijd al eens willen uitproberen en die minitjes zijn fijn voor in je tas.

  Groetjes xXx Tessa
  http://beautysdelight.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. @Tessa: Hihi, dan doen we alsof je moeder mee doet met prijs #3 (en is de jurk bij deze voor haar =))) en jij met prijs #2 =)))

  ReplyDelete
 5. @Elisa: Ja, ik vond het ook heeeeeel jammer ;), maar zal erg blij zijn als iemand daar gelukkig mee wordt =)

  ReplyDelete
 6. Awwhh girl you're so generous!

  Ik doe mee voor prijs 1, omdat ik niet zo van potloodjes houd. :)
  Ik plaats meteen de link en ik volg je natuurlijk <3

  dankje dat je me op de hoogte bracht hiervan!

  ReplyDelete
 7. Leuke acties hoor! Ik doe graag mee voor prijs #2 omdat ik heel erg benieuwd ben of Aqua Eyes haar mannetje gaat staan in dit Nederlandse herfst- en winterweer!

  ReplyDelete
 8. Als het mag doe ik zeker mee met alletwee de prijzen. Ik zet je banner zometeen in mijn rechterbalk.

  Voor prijs 2 zou ik mee willen doen omdat ik de potloodjes in mijn hand heb gehad, besloten niet te doen.. Maar ze zijn zo prachtig!

  (trouwens, wat heb je ONWIJS mooie prijzen!!)

  ReplyDelete
 9. Ahh heel lief van je Mitchin maar ik zie nu pas dat je de jurk alleen naar NL verzend, ik woon in BE hé, maar mijn moeder wil vast je verzendkosten betalen ;) x

  ReplyDelete
 10. Aaargh! Sorry meiden, ik heb het helemaal niet duidelijk op de site gezet: als blogger mag met alle prijzen meedoen (behalve #3, die is al gereserveerd) om je kansen te vergroten. Maar als je eentje wint dan ben je automatisch buitengesloten voor de andere trekking om de anderen ook een kans te geven. Is het een redelijke regel? Of is het te veel discriminatie tegen mensen zonder blog? =))

  ReplyDelete
 11. Oh, dank je dat je 't liet weten, maar ik laat de kans op de tweede prijs liever over aan iemand die 'm echt wil, ik gebruik niet vaak oogpotlood dus ik gun het anderen die het echt willen meer =)

  Nog twee weken, spannend! Als ik win wordt dit m'n allereerste Macproduct ooit, hihi ^^ Stom eigenlijk, ik ben één enkele keer in een Macstore geweest (er zijn er maar 2 ofzo in België..) maar toen durfde ik niets vragen omdat ik het gevoel had dat ik er slecht uitzag, haha - achteraf klinkt dat heel stom, mja, too late :P

  En nu zie ik dat je intussen hier ook al gepost hebt ^^ ik vind het een redelijke regel, maar ja, ik heb dan ook een blog ;)

  ReplyDelete
 12. @Elisa: Haha, ik durfde vroeger ook nergens naar binnen te lopen als ik niet opgemaakt was/slecht eruitzag ^^ Maar nu vind ik het juist beter om het wow-effect van product te testen, het moet je toch kunnen overtuigen, haha (zeg maar het voor- en na-look?)

  ReplyDelete
 13. Ik doe ook mee voor prijs nummer 2!

  Ik wil graag de eyeliners van Make Up For Ever winnen omdat ik nogal braaf ben wat eyeliner betreft. Ik moet dringend eens wat anders proberen dan zwart!

  Bovendien is Make Up For Ever in België zo goed als niet verkrijgbaar. Er is maar 1 winkel in heel België die het verkoopt, je kan het niet in een soort Sephora kopen. Als ik dit zou winnen is het mijn eerste Make Up For Ever product!

  ReplyDelete
 14. Wow wat cool! Ik doe zeker mee voor nummer 2. Ik ben namenlijk enorm benieuwd naar de MUFE pencils, heb ze nog nooit geprobeerd (ik moest me schamen als MUA!). Dus hoogtijd voor een kritische test a la Suusie!

  mijn blog: www.suusies.blogspot.com , je bannertje komt in de zijbalk!! :D

  sweet kisses!

  ReplyDelete
 15. oeh, ik krijg hem niet in banner, alleen in plaatje. Heb je tips? Ik weet niet hoe het werkt. Het is zonde als je zon mooie banner maakt dat hij dan niet beweegt op mijn blog :(

  ReplyDelete
 16. @Suusie: voor prijs 2 moet je de banner niet plaatsen ;)

  ReplyDelete
 17. Oh ja! =))) Sorry mensen, het is een zware week, kan echt niet meer helder nadenken. Bedankt Elisa!

  ReplyDelete
 18. Mooi prijzen zeg!
  Ik wil wel meedoen voor de eerste prijs, MAC Dazzleglass<3
  De banner staat in de rechter sidebar van m'n blog: http://beautybeforebreakfast.blogspot.com/

  ReplyDelete
 19. Jammer dat het jurkje al vergeven is!
  Ik wil wel meedoen voor prijs 2 (:
  Waarom? Omdat alle potloodjes bij mij ALTIJD uitlopen, ben wel benieuwd of deze potloodjes wel tegen mijn leefomstandigheden kunnen hihi!

  ReplyDelete
 20. ahwww, dit is zo moeilijk te kiezen!! alle prijzen zijn zo leukk =D !! maar ok,, na ff nadenken wil ik meedoen voor prijs #2 ^^

  Ik gebruik meestal gewoon zwarte eyeliner, maar heb nooit andere soorten kleuren geprobeert haha xD wil het wel es een keer uitproberen, en ik ben zo BLIJ dat dit waterproof is!! =D want bij mij smudged non waterproof eyeliners echt super snel =( hopelijk is deze wel goed =D

  ReplyDelete
 21. @Elisaaa: Je kan je als blogger voor beide prijzen inschrijven als je wil ^_-

  ReplyDelete
 22. Leuke prijzen!!
  Ik doe mee voor de tweede, want ik heb geen idee hoe ik die banner netjes in mijn zijbalk kan krijgen. Als je tips hebt over hoe het moet, laat maar iets weten!

  ReplyDelete
 23. En nu het vervolg (had iets te snel geklikt!):
  Ik heb al veel gehoord over die Aqua Eyes en ik ben uiteraard altijd op zoek naar de ideale oogpotloodjes die netjes blijven zitten op de waterlijn.

  ReplyDelete
 24. @Perfectly Unordinary: Dit is een code [a href="http://mit-chin.blogspot.com/2010/11/my-first-give-away-competition_29.html" target="_blank"][img src="http://i888.photobucket.com/albums/ac88/Mit-chin/prize_mitchin.gif" alt="Photobucket" border="0" /][/a] die je kan gebruiken (alleen deze tekens[] moeten door deze worden vervangen <>). Ik weet zelf ook niet zo goed, hihi, ik stop dat soort plaatjes gewoon in mijn posts ^_^'

  ReplyDelete
 25. @Mitchin: Het werkt!! Oké, dus nu doe ik ook mee voor de eerste prijs :D

  ReplyDelete
 26. Leuke winactie heb je hier zeg!
  Helaas niet echt mijn dingen.. en hoe plaats je die 'banner' in je blog?
  Ik heb ook een winactie op mijn blog, wil je meedoen? Je kunt een Bulaggi tas winnen! Je vindt hem hier: http://www.fashionheaven.nl/2010/12/win-doe-jij-mee.html
  Thanks!

  x Dominique
  www.fashionheaven.nl

  ReplyDelete
 27. @Dominique: Dank je wel! Je kan deze code [a href="http://mit-chin.blogspot.com/2010/11/my-first-give-away-competition_29.html" target="_blank"][img src="http://i888.photobucket.com/albums/ac88/Mit-chin/prize_mitchin.gif" alt="Photobucket" border="0" /][/a] aan je tab toevoegen (alleen deze tekens[] moeten door deze worden vervangen <>

  ReplyDelete
 28. Ik doe mee omdat ik van pencils hou!
  (voor nummer 2 dus)

  [Als ik dubbel gepost heb sorry, niet de bedoeling: computer heeft z'n beste dag niet!]

  ReplyDelete

Followers