Tuesday, 2 November 2010

Lush Glögg douchegel review

***


"Glögg is onze interpretatie van een Zweeds drankje dat je lekker warm maakt, ze hebben daar nogal koude winters natuurlijk! Het bevat kaneel, kruidnagel, sinaasappelsap en sinaasappelolie, citroensap, kaneelblad... Allemaal heerlijke kruidige ingredienten die je bloed wat sneller laten stromen! Combineer samen met Cinders voor het ultieme winterbad! "

Voornamelijkste ingredienten: Kaneel & kruidnagel, water, sodium laureth sulfate (SLS), organische sinaasappelsap, organische citroensap, rode wijn.
Kleur: robijnrood
Geur: Hoe zou ik het netjes kunnen omschrijven... Die is heel aanwezig ^_^ Deze gel ruikt heeeeeel zoet en kruidig (zwangere vrouwen zou ik het zeker afraden, haha). Vergeet glüwein, ik weet niet wat die Zweden normaal gesproken zuipen, maar deze versie van gekruide rode wijn is helemaal anders van wat ik gewend ben. Je wordt er inderdaad wakker van en als bonus krijg je een verlamd reukvermogen tot de rest van de dag ^_____^ Maar het grappige is dat terwijl het heel heftig ruikt als je het net uit de fles knijpt, voel je het niet meer op je huid als je uit de douche stapt.
Schuim factor: Ok, maar minder dan bijvoorbeeld Flying Fox
Prijs: 7,95 euro (100ml), 14,95 euro (250ml)
Conclusie: Is een leuk spelletje, maar ik wat zal ik juichen als het op is ^_______^ (ik wist dat ik een klein flesje had moeten nemen, haha!) Als je meer van subtiele geur houdt koop het dan in ieder geval niet.

6 comments:

 1. Douchegel die naar wijn zou ruiken vond ik sowieso al raar :-p Denk niet dat ik deze ga proberen.

  ReplyDelete
 2. Nou, als een doorwinterde alcoholist vond ik het wel lekker =)))) Maar wist niet dat ik zo misselijk zou worden van de overdosis kaneel en kruidnagel

  ReplyDelete
 3. Hahaha, wel grappige review!
  Hoeveel ML had je gekocht? :p

  ReplyDelete
 4. Oepsieeeee.. haha ik gelukkig 100 ml!
  Maar hopelijk vind ik hem wel lekker ;)

  ReplyDelete
 5. =)) Het probleem is dat je het niet voelt in de winkel, want alles eromheen ruikt ook zo heftig. En thuis - BOEM! =)))

  ReplyDelete

Followers