Wednesday, 3 November 2010

Lanvin for H&M: over and over again ^________^

***
Fashion-daily (jaja, alweer een Russische blog, haha) heeft een preview van de Lanvin for H&M winter collectie gepubliceerd! Een korte samenvatting voor de niet-Russen onder ons: de kwaliteit is best goed voor een H&M (veel beter dan de vorige collecties), er zitten leuke dingen tussen, maar de vraag blijft natuurlijk of je beter niet voor een echte Lanvin kan sparen (dan moet ik ook mijn tweede nier gaan verkopen, denk ik ^^).
Zelf vind ik de kettingen en de nepbontjas wel grappig, misschien moet ik het toch proberen te bemachtigen online. De jurken van H&M zitten echt verschrikkelijk op mij, dus dat wordt sowieso niks.

P.S. En een beetje van de Finse blogs ^___________^
Uno
Dos
+Lookbook

6 comments:

 1. Ik vind het best leuk!
  ALleen tja het budget hehe.
  Maar dan maar zwijmelen.
  Of ik wil de lipstick. Maar waar vind ik een H&M shop in de buurt die het verkooopt :S En de release is op een dinsdag, vet onhandig dus met school :P

  En mooi dat je het heeft geholpen!
  En etsy is leuk he. Zeer mooie tutu zeg!

  ReplyDelete
 2. Ja, het wel een beetje duur, he? =)) Dan maar zwijmelen inderdaad =))))

  ReplyDelete
 3. Het is ook wel veel duurder dan de vorige collecties van H&M!

  ReplyDelete
 4. Hmm op zich vind ik het niet té duur maar ik zie er gewoon niet meteen iets tussen dat ik echt mooi (en draagbaar) vind..

  ReplyDelete
 5. Ik kan het moeilijk uitleggen, maar ik hoop dat de kwaliteit van de jurken heel goed is en dat alle stukken supergoed zitten, anders heb je gewoon een jurk van H&M voor 100 euro waar Lanvin opstaat o_O

  ReplyDelete

Followers