Sunday, 2 January 2011

С Новым Годом!

***
Photobucket

Sorry voor de lange stilte, ik zat opgesloten in een klein dorpje in de Franse Alpen met een hele slechte internetverbing en niks te doen behalve snowboarden (en ik kan het toch niet). Maar ik ben eindelijk terug, jeej ^^ En het is 2011!!! Gelukkig nieuw jaar allemaal en mogen al jullie dromen uitkomen!
Ik was getagged door Elisa Lee met een vraag "What were your ups and downs in 2010" Mijne "ups" bestaan voor een grote deel uit de nieuwejaarsresoluties van vorig jaar:

- Het behalen van mijn rijbewijs! Waar natuurlijk ook een verhaal achter zit ^^ Om te beginnen kwam ik een week voor het afrijden achter dat mijn theorie verlopen was (en die moet je laten zien voordat je praktische examen aflegt, hehe). Dus twee dagen van tevooren heb ik me ingeschreven voor theorieexamen in Leiden en was er natuurlijk voor gezakt, haha. Laatste kans - de volgende dag in Amsterdam (en één dag voor het afrijden). Omdat ik de CBR niet kon vinden kwam ik 5 minuten te laat, maar mocht gelukkig toch deelnemen aan het examen, dat surprize-surprize! hetzelfde bleek te zijn als datgene waar ik gezakt voor was in Leiden! Het zou wel heeeeeel erg triest zijn als ik twee keer voor dezelfde theorie zou zakken, dus ik heb het toch gehaald, mwahaha ^.^ Voor mijn praktijk was ik wel in één keer geslaagd hoewel ik het niet verwacht heb ^________^
- Het starten van deze blog ^^ Nu kan ik mijn cosmetische verslaving kwijt, haha!
- Afgelopen jaar heb ik superveel gereisd ivm mijn werk of gewoon voor de lol ^^ Eindelijk heb ik ook de steden bezocht waar ik altijd over gedroomd heb. (Hong Kong, Londen *_*) Mijn lijst van 2010: China, Indonesia, Rusland, Engeland, België, Duitsland & Frankrijk

De "downs" kan ik niet zo herinneren, want de negatieve dingen onthou ik niet zo goed ^^" Wat ik nog wel weet:
- Mijn snowboardvakantie. AAaaargghhh! Dat zit nog vers in mijn geheugen omdat ik net terug ben. Tja, dat was wel een beetje een "epic fail", hihi.
- Mijn verloren intellectuele eigendom -_- Oftewel mijn wetenschappelijke resultaten die onder een naam van een ex-collega werden gepubliceerd. Het is toch niet zo leuk als je verraden wordt door mensen die je ooit vertrouwde -.-''''

En ik tag de volgende vijf mensen (die ook over hun ups and downs van 2010 kunnen vertellen ^____^): Ann van Summer Shimmer, Tessa van Beauty's Delight , Elisa van My Own Papillon, Sam van Balletbalm, & Maud van Beauty Before Breakfast.


4 comments:

 1. Leuke post ^^ Wat heb je veel toffe plekken gezien zeg!
  Bedankt voor de tag :D

  ReplyDelete
 2. Leuk artikel! Wat doe je als werk (als je dat wilt delen)? Ik wil ook wel op reis gaan voor mijn werk :-)

  ReplyDelete
 3. Haha, grappig artikel! Waarom ga je dan ook op snowboardvakantie als je niet kan (of wil leren) snowboarden?! :D
  Thanks voor de tag ^^

  en voor jou natuurlijk ook een heel gelukkig nieuwjaar!

  ReplyDelete
 4. @Maud: Jij ook! ^_^
  @Ann: Ik ben een PhD-student (hoe heet het in het Nederlands? Promovendus?), dus moet af en toe weg om mijn resultaten te presenteren.
  @Elisa: Ik was meegesleept omdat ik naar Frankrijk moest rijden (yep, ben te zwak om nee te zeggen =))

  ReplyDelete

Followers