Sunday, 2 January 2011

Vier mini-reviews/swatches: Chanel, Guerlain, Dior, Shiseido

***
Chanel Le Vernis #101 Seduction
Photobucket

Ik was deze "vintage" Chanel Le Vernis kado gekregen, maar kan nog steeds geen info over vinden op internet ^^' Wat ik zo leuk vind aan deze "oude" nagellakjes is dat ze supergoed blijven zitten, veel beter dan de nieuwe versies.
"Seduction" is een hele simpele nude-roze kleur met een duidelijke shimmer. Ik kwam achter dat je strepen ziet als je meer dan 2 lagen opbrengt. Deze nagellak werkt het beste met maar één laagje - dat geeft een effect van gezonde, glanzende nagels. Op de foto zie je er één laagje van "Seduction" op de wijsvinger, drie laagjes op de middelvinger en twee laagjes op de ringvinger ter vergelijking

Photobucket Photobucket Photobucket
swatches met flits, in de zon, in gewoon daglicht

Guerlain Ombre Éclat 4 Couleurs #410 Velours D'Or
Photobucket

Ik kan de Guerlain kerstcollectie maar niet loslaten *.* Ik heb geen behoefte aan dit oogschaduwpalette maar een één van de kleuren (die links onder) vind ik wel bijzonder. Het heeft een beetje dezelfde effect als de "Mean & Green" nagellak van MAC: het spel tussen paars, groen en roze. Alleen had ik graag wat meer pigmentatie gezien, op swatches en ogen kan snel als een grijze smurrie overkomen als het licht niet goed valt.

Photobucket

Dior Bronze Poudre de Soleil Essential Bronzing Powder #020 Light Tan
Photobucket

Ook heb ik een tester gekregen van Dior Bronze Poudre de Soleil in tint #020 "Light Tan". Dit is een bronzer met oranje basis en een hele subtiele shimmer (vergeleken met Bobby Brown bronzer brick bijna geen, haha! =)) Het zal niet werken op de sneeuwitjes met een hele lichte huid, maar ik wil het wel graag op een gebruinde huid uittesten. Wachten op de zomer dus!

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio
Photobucket
Shiseido Satin Eye Trio's: Strata, Opera, Boudoir

Shiseido corner is Douglas Den Haag is eindelijk geupdate. De "herfst" producten zijn nu tentoongesteld (dachten ze: "Beter laat dan nooit", of zo?), maar de prijs van bijvoorbeeld Satin Eye Trio's is wel belachelijk: 39 euro tegen $33 in VS en 34,95 euro in de Bijenkorf. Gelukkig had ik een Douglas kaart en een 5 euro kadobon, maar als je de "best case scenario" uitrekent, dan kom je uit op:
Douglas: 39 euro - 3,9 euro (10% Douglas kaart korting) = 34,10 euro
Bijenkorf: 34,95 euro - 3,5 euro (10% korting Bijenkorf card, die ik zelf niet heb, maar je kan het aanvragen) = 30 euro.
Hieruit blijkt dat de Douglas kaart je alleen een kans geeft om spullen te kopen voor hun echte prijs en geeft dus helemaal geen korting! -.- Grrrrr! De Trio's zelf zijn nog altijd fantastisch (ik heb de Opera gekocht) *________*

PhotobucketAlign Centre
Shiseido Satin Eye Trio's: Jungle, Snow Shadow, Fire

3 comments:

 1. Leuke mini-reviews! De Dior bronzer lijkt mij wel wat, hoewel ik zeker een lichtere kleur zou nodig hebben.

  ReplyDelete
 2. love the bronzer en het oogschaduwpallet! allemaal lekker luxe spulletjes :d x

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie lakjes! En dat oogschaduwpallet<3
  Je hebt de Stylish blogger award gekregen ^^
  http://beautybeforebreakfast.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html

  ReplyDelete

Followers