Friday, 28 January 2011

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream review

***
Photobucket

Van de site:
"Give your needy nails a helping hand. Nourish and moisturise nails and cuticles with this intensive, natural treatment. A touch of lemon oil makes your nails smell incredibly clean, healthy and beautiful, naturally."

Wat is het?: Olie voor de nagelriemen (belooft zachte nagelriemen en glanzende, sterkere nagels)
Voornamelijkste ingredienten: Amandelolie, bijenwas, citroenolie, vitamine E (in vorm van tocopheryl acetaat). Allemaal natuurlijk en zonder parabenen.
Kleur: lichtgeel
Geur & textuur: Ruikt uitgesproken naar citroenen ^^ De creme lijkt eerst heel stevig en hard (een beetje als de Sheaboter van l'Occitane), maar smelt daarna supersnel in je vingers. Je moet het rijkelijk op op je nagelriemen aanbrengen en goed insmeren. En vergeet je nagels niet!
Prijs: 7,95 euro bij Sephora V&D
Conclusie: Ik heb de "Lemony Flutter" van Lush nooit geprobeerd, maar ik denk dat ze best op elkaar lijken. Als ik "Burts Bees" 's avonds aanbreng dan zijn mijn nagelriemen de volgende dag lekker zacht en ik heb geen last van droge huid op mijn vingers. Een leuke extra is dat citroenolie de groei van de nagelriemen een beetje afremt, waardoor ik minder vaak de manicure moet doen =)))

Voor de liefhebbers: alle ingredienten en een close-up ^^

Photobucket

Photobucket


5 comments:

 1. Hmm dan moet ik deze maar eens gaan halen!
  Mijn nagelriemen, eigenlijk mijn hele handen zijn altijd superdroog
  trouwens Ik heb je getagged =)
  x

  ReplyDelete
 2. mijn nagelriemen en zijkantjes zijn altrijd verschrikkelijk. dus misschien ook wel iets voor mij, en ik houuuu van citroengeur dus dat is nog positiever(A)

  ReplyDelete
 3. oeh mooi! Ik ben voorloopig nog verliefd op LF :)

  En de titel is trouwens BErt's bees, hehe.

  ReplyDelete

Followers