Sunday, 9 January 2011

My Very Own Venomous Villains Top 4

***
De "Venomous Villains" collectie van MAC heb ik voor een grote deel gemist, mede omdat ik me niet kon vinden in de keuze van de schurken. Ik bedoel, Disney heeft toch veel leukere, charismatische en gemenere "bad guys"? Ok, het was wel logisch dat ze hun nieuwe film "The Princess and the Frog" moesten promoten, daarom zat die voodoo-man ook daarin, maar "The Evil Queen" is toch ongelofelijk saai of niet? En Maleficient is voor mij meer "het Kwaad in het algemeen" dan een villain. Ik vind dat deze drie geen persoonlijkheid hebben!!!! De enige schurk van MAC waar ik zelf ook 100% achter sta is Cruella ^____^ Da's een echte twisted bitch!Daarom heb ik mijn eigen "Venomous Villains kleurenpalette bedacht, haha! Met Scar, Ursula & Jafar.
Scar uit The Lion King is mijn favoriete "bad guy" allertijden, met zijn sexy stem (sexy animatiepersonage, is dat gezond? ^_^""), nare minderwaardigheidscomplexje en een goed stel hersenen. Hij verdient geen medelijden, maar is tenminste niet zo boooooring en vlak als Simba, Mufasa, enz. Welke kleuren zou ik kiezen voor Scar make-up collectie? Ik denk: neongroen, donkergroen, rood-bruin en geel.
Ursula (The Little Mermaid) is de echte enige Disney diva ^____^ Heerlijk slim, onbetrouwbaar en ik denk dat ze haar plekje bij VV volledig verdient! De kleuren van Ursula? Lekker a-origineel met verschillende tinten grijs, paars en blauw ^^
Jafar, Jafar... Hmmm... Jafar uit Aladdin heeft Yago en past alleen daarom al in het rijtje van Venomous Villains. Plus hij was wel de enige die uiteindelijk oneindige macht over het universum heeft gekregen, applausje voor dat! Jafar-Yago tandem zie ik in rood, goud, zwart en alle andere "royale" tinten


4 comments:

 1. Ja, jouw villains zijn zoveel beter! Ik heb nog steeds schrik van Ursula, die is echt evil. En van Scar krijg ik steeds de rillingen.

  ReplyDelete
 2. Ik denk dat Scar de enige Disney personage is, die zo ver was gegaan met zijn ambities.
  De wereld veroveren, ok =)), maar je eigen broer vermoorden, ik vond het echt eng o_O

  ReplyDelete
 3. We would recommend stopping by the helpful web page for far more details.


  Also visit my web blog Flex Belt Discount

  ReplyDelete
 4. The firm has two automotive diagnostic software program applications and 1 incorporate on functions bundle.

  At$fifty-$one hundred OBD-II scanners are absolutely well worth having.  My web-site :: code scanner

  ReplyDelete

Followers