Wednesday, 19 January 2011

Optimax Super Hair Nutrition review

***

Wat er op het pakje staat:
"Optimax Super Hair Nutrition helpt bij haar uitval en ondersteunt een gezonde groei van het haar. De tabletten bevatten vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden die het haar van binnenuit ondersteunen. Factoren die invloed hebben op de conditie van ons haar zijn leeftijd, erfelijke factoren, overgang, seizoenswisselingen maar ook stress-situaties en eenzijdige voeding. De uitgebalanceerde formule van Optimax Super Hair Nutrition ondersteunt de groei en conditie van haarwortels. Dit heeft een gunstige invloed op de haargroei en helpt bij haaruitval. Met Super Hair Nutrition blijft het haar dik en gezond. Geschikt voor mannen en vrouwen.
Gebruik: 2 tabletten per dag innemen bij een maaltijd. Daarna als onderhoud 1 tablet per dag innemen."

Deze voedinssuplement gebruik ik al een jaar en ik ben er heel tevreden mee. Niet dat opeens een oogverblindende haargroei heb kunnen aanschouwen, maar het geeft me een heel fijn gevoel dat ik tenminste al mijn vitamintjes binnen krijg. Yep, ik ben een voedingssupplementenjunkie! ^^ Mijn haar is op zich in goede conditie, afgezien van uitgedroogde punten (maar ik moet gewoon eens een keer naar de kapper), maar ik denk niet dat het alleen door de "Super Hair Nutrition" komt, want ik gebruik ook andere middelen op mijn haar te verzorgen: huisgemaakte maskers, serums, shampoo's die haargroei bevoorderen. Nadat ik alle haarsupplementen in "de Tuinen" uitgebreid heb bestudeerd en vergeleken, kwam deze als beste uit de test - je krijgt de grootste variatie van ingredienten voor je geld. Er zitten 6 slides met 10 tabletten in elk, dat is goed voor een maand als je die pillen 2 keer per dag slikt of 2 maanden als je 1 tablet uit voorzorg neemt. Ik neem het in combinatie met 1 eetlepel lijnzaadolie, schijnt ook gezond te zijn, haha!

Optimax Super Hair Nutrition tabletten zijn verkrijgbaar bij "de Tuinen"voor 17,95 euro of hier voor 15,75

En voor diegenen die het boeit - samenstelling per tablet (essentieel voor het gezonde haargroei zijn vitaminen uit de B-groep, zink, cysteine en selenium, de rest is een leuke extra):
Vitamine A - 600 ug
Vitamine B1 - 10 mg
Vitamine B2 - 5 mg
Vitamine B3 - 25 mg
Vitamine B5 - 90 mg
Vitamine B6 - 5 mg
Vitamine B12 - 50 ug
Foliumzuur - 300 ug
Biotine - 500 ug
Choline bitartraat - 150 mg
Inositol - 150 mg
PABA - 25 mg
Vitamine C - 90 mg
Citrus bioflavanoïden - 30 mg
Vitamine E - 15 mg
Calcium - 80 mg
Jodium - 75 ug
Koper - 100 ug
Selenium - 75 ug
Zink - 7,5 mg
L-Cysteïne - 100 mg
L-Tyrosine - 100 mg
Aloë vera extract - 25 mg
Bamboe extract - 100 mg
Zingiber rhizome - 100 mg


4 comments:

 1. er zit wel veel in!
  maar hoe neem je dat dan in
  gewoon 1 pil in 1 eetlepel zaadolie en dan zo innemen :O

  xxx

  ReplyDelete
 2. Hihi, nee, gewoon een pil slikken er daarna nog een eetlepel olie naar binnen zuigen (smaakt vies =p)

  ReplyDelete
 3. Moet je dat echt met olie innemen dan?

  Apart. Ik geloof er niet zo in eigenlijk!

  ReplyDelete
 4. Nee =)))) De lijnzaadolie neem ik gewoon ernaast omdat het een goede bron is van Omega-3 (die natuurlijk ook goed is voor je haar en huid). Ach, ik geloof gewoon in placebo-effect =)))

  ReplyDelete

Followers