Tuesday, 11 January 2011

Garnier Cafeïne Oogroller review

***


Garnier zegt:
"De eerste oogroller die vermoeide ogen hydrateert, verkoelt en verfrist. Deze cafeïne roller is een must-have in de handtas van elke vrouw. De verkoelende verzorging bevat cafeine en Pro-Vitamine B5 voor een frisse oogopslag!"

Wat belooft het? Vermindering van de wallen en kleine rimpeltjes.
Kleur, Geur & textuur: doorzichtige, geurloze vloeistof, voelt verkoelend op de huid. Trekt redelijk snel in, zelfs als je veel opdoet (en dat gebeurt vaak, want de dosering in deze roller is niet optimaal). Gelukkig is het mild voor de huid: ik had geen brandend gevoel of rode vlekken. Wel zou ik 5 minuten wachten tot de huid rond de ogen goed droog is, voordat je je gaat opmaken.
Prijs: 13,95 euro op deze site en is ook verkrijgbaar bij Etos & Kruidvat
Heeft het bij mij gewerkt? Nee, niet echt. Ik denk dat het effect van deze serum afhankelijk is van je huidstype en de problemen die je wil bestrijden.
- Nee, het zal de grote wallen niet zichtbaar kleiner maken, maar zal een gedeelte van je menselijke uiterlijk terug geven als je een keertje te lang hebt doorgefeest ^____^.
- Nee, het zal de rimpels rond de ogen niet weghalen, vooral als die zijn onstaan door de uitdroging van de huid, maar kleine rimpeltjes veroorzaakt door de huidsverslapping/vermoeidheid kunnen zeker gladder worden door de caffeine.
Wat mij betreft, de beste middel voor een "frisse oogopslag" is slaap, minstens 8 uur per dag (wat helaas niet altijd haalbaar is) en een goede oogcréme na je 25ste ^________^


4 comments:

  1. Leuk dat je dit getest hebt! Ik was er wel benieuwd aan maar vond het hoge "gadget-factor" hebben, je weet wel "ziet er leuk uit maar kan nooit werken" :-)

    ReplyDelete
  2. Haha, ik weet precies wat jij bedoelt =)))

    ReplyDelete
  3. Ik wou deze altijd al eens proberen idd omdat hij er zo leuk uitziet haha maar bedankt voor je eerlijke review weer, kan ik dat geld weer uitsparen x

    ReplyDelete

Followers