Sunday 21 November 2010

Guerlain Les Ors: Or Impérial & Météorites Perles D'Or

***
Photobucket

Ik wist wel dat die no-buy niks voor mij was, haha! En ik ga Guerlain echt niet boycotten!!!



Or Impérial Sublime Radiant Powder is een hele fijne gouden poeder die je in je haar of op je huid kan sprayen. Ideaal met kerst en oud-en-nieuw als je moet sprankelen en glanzen. Deze gouden gloed komt het meest tot zijn recht in een gedimd, zacht licht, in een daglicht zal je snel als een kerstboom eruitzien.


Zonder Or Impérial/ met Or Impérial

Eigenlijk is het een best nutteloos product en nog prijzig ook (69,95 euro bij de Guerlain corner in KaDeWe), maar ik vond het gewoon heel leuk om te hebben =^______^= Het is gewoon Guerlain zoals wij die kennen - luxeuse inhoud in een schitterende verpakking (zo'n old school flacon is toch TE schattig???)



De kerst-meteorieten waren wel een doordachte aankoop ^^ Ik heb een Asian Miniatures Collection, met drie mini-versies van de oude Meteorieten uit de vaste collectie en ik wou graag een limited edition uitproberen. Dit product dient als een "finishing touch" voor je make-up, een soort sluier die je huid doet stralen. Je kan het ook op een blote huid gebruiken als je geen zichtbare onevenheden hebt. Het is geen dekkende poeder, het enige wat het doet is heel subtiel de teint van de huid verbeteren.


Op de swatch kan je heeeeeeeeeeeel klein beetje glitter zien, haha!

In deze kerst-editie heb je 5 soorten parels (normaal gesproken heb je er zes) in een zilveren doosje met een bij op de deksel

Paars - corrigeert de gele ondertoon
Roze - om vermoeide huid op te fleuren
Goud & Champagne - geven een gouden "glow"
Wit - reflecteert het licht

Je kan het effect corrigeren door sommige kleuren daaruit te halen of te mixen in de proporties die je zelf wil. Meteorieten zijn bijna niet te swatchen, je ziet het heel slecht in de close-up. Er zitten wel grote glitters in, maar die worden alleen maar zichtbaal in direct zonlicht (zie foto's).



Deze wonderparels kostten 45,95 euro en de hele kerstcollectie van Guerlain is nu verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL.

Photobucket

5 comments:

  1. Love Guerlain! :-) Vind idylle een onwijs lekkere parfum :-)

    Maar ja voor een paar shimmers dat geld neer te tellen... uhh nee.. :-)

    Ik zie dat je in het KaDeWe bent geweest, daar wil ik graag een keer kijken, schijnt geweldig te zijn! :-)

    liefs xoxo Heidi

    ReplyDelete
  2. Shalimar vind ik lekkerder =p
    Een keer per jaar nutteloos geld uitgeven moet kunnen, vind ik, hihi =))) KaDeWe is zeker een bezoekje waard, hun gastronomische afdeling is gewoon TE lekker =)

    ReplyDelete
  3. Mooie kerstachtige producten! de promofoto is ook cool met al dat 'goud' x

    ReplyDelete
  4. Vind ik ook! Guerlain is echt mijn favoriet deze kerst =))

    ReplyDelete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket