Wednesday 3 November 2010

Testing... Testing...

***
Vrees niet! Ik heb deze gezichtscrémes niet hoeven te kopen voor deze review ^__^ Dit is een lijst van de samples die ik afgelopen maanden met mijn aankopen heb meegekregen. Zo'n kleine hoeveelheid product is natuurlijk niet genoeg om het langdurige effect daarvan te beschrijven, maar geeft wel een idee, hoe de créme zich op de huid gedraagt.



- La Prairie Anti-Aging Stress Cream
Deze creme is Ge-Wel-Dig. Het is superduur (200 euro voor een potje of zo?), maar als een van de weinige laat een direct effect zien. Kleine rimpeltjes verdwenen, de huid voelde steviger aan en het hydrateerde ook heel goed. Misschien een idee om in deze créme te investeren na je 30ste ^_________^


- Yes To Carrots Moisturizing Day Cream
Op de sample stond niet dat het voor een droge en gevoelige huid was, dus bij mij voelde het alsof ik een pakje boter op mijn gezicht had gesmeerd. Weinig impressie dus.



- Shiseido Benefiance Intensive Nourishing and Recovery Cream
Een goede nachtcréme. Ik kan er verder niet zoveel over zeggen, want in de periode toen ik het testte sliep ik zo weinig, dat mijn gezicht een beetje op die van een zombi leek. Ik denk dat het te vet is voor de zomerperiode, maar in de winter of voor een droge huid is het wel prima.


- Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lifting Cream Makeup SPF15
Wow! Mijn tweede favoriet is deze Estee Lauder tinted moisturizer, die veel meer geeft dan je van hem verwacht. In het geval dat je inderdaad in een vorm van een zombie wakker wordt, moet je een beetje van deze wondercreme op je gezicht smeren om weer tot leven te komen. Het geeft een onmiddelijk effect van een perfect egale jongere huid met een gezond tintje. Ik vind het eigenlijk raar dat ik deze créme niet zo vaak gebruik (de sample is nog niet op), haha. Oh, het is wel minder geschikt is voor de mensen met een droge huid of voor de winter, dan heb je meer hydratatie nodig.



- Sisley Botanical Restorative Facial Cream with Shea Butter
Ook deze créme is meer geschikt voor de winter. Het is wel ok, de huid voel zacht aan, maar het effect is niet te vergelijken met La Prairie, dus ik vind het een beetje zonde van het geld.

Clinique Superdefence SPF25 Age Defence Moisturizer
Een degelijke créme uit de prijs/kwaliteit kategorie. Te dik voor de zomer in mijn geval dus aan de SPF heb je niet zoveel aan, maar het is goed genoeg om die vreselijke geairco op mijn werk tegen te gaan.


4 comments:

  1. Leuke mini-reviews. De Estée Lauder crème lijkt mij wel wat.

    ReplyDelete
  2. Ik heb daar gelukkig een grote tester van, dus die gaat best lang mee. Maar dit is de beste tinted moisturizer die ik ooit heb gehad =))

    ReplyDelete
  3. Zit er geen shimmer in? Ben benieuwd naar die estee lauder...

    ReplyDelete
  4. Nee, er zit geen shimmer in. Ik weet niet hoe zij het doen, maar je krijgt gewoon een effect van een gephotoshopt gezicht =)))

    ReplyDelete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket