Thursday 27 January 2011

Confessions of the beauty shopoholic: Moscow 2

***
Ja, er was weer geshopt =) Ik vloog via München op weg naar Moskou en via Zürich op weg terug en ik ben helemaal verliefd geworden op de Münich Duty-free *_* Ze hebben werkelijk alles in dat shopoholic-paradijsje: alle luxe merken (Chanel, La Prairie, blablabla), een MAC corner, Kiehl's corner en apotheek met professionele merken zoals NUXE & Darphin en nog meer winkels die ik helaas niet kon bekijken omdat ik heel weinig "overstap" tijd had. Maar ben blij dat ik eindenlijk toch de La Mer Eye Concentrate te pakken heb gekregen (gekocht binnen 1 minuut en daarna naar de gate gerend ^^). In Duty-free kost het namelijk 145 euro tegenover 175 euro in de "gewone" winkels.

De buit!

Photobucket

- Rouge Bunny Rouge Sketches on Water Tinted Moisturizer #41 Adansonia
Ik vind het zo leuk als bedrijven leuke namen aan hun producten geven met een legende daarbij! "Rouge Bunny Rouge" is van oorsprong een Engels merk en het bedrijf is tegenwoordig gevestigd in Engeland, Rusland en Polen. Het is verkrijgbaar in 9 landen, waaronder Duitsland, maar helaas niet in Belgie en Nederland. Ik heb veel positieve reviews over deze tinted moisturizer gelezen, dus ik greep mijn kans toen ik in de Russische Douglas ronddwaalde. Het kostte 1590 roebels wat ongeveer uitkomt op 40 euro (duur, ik weet het, maar in Moskou is alles duur -.-)

- La Mer the Eye Concentrate
Mijn heilige graal is een oogcréme/serum die de huid onder ogen hydrateert, kleine rimpeltjes doet verdwijnen en een voor een frisse, uitgeruste blik zorgt en volgens mij heb ik die gevonden ^^ La Mer producten zijn prijzig maar dan heb je ook wat! Ik moet zeggen dat terwijl ik bijna 6 uur in de lucht heb doorgebracht, kon je daar niks van merken met dank aan deze wondermiddel ^^

- OPI Polish Remover
Gekocht op Schiphol, maar dat was niet de bedoeling ^_____^ Na een mislukte poging om mijn nagels met Chanel Jade Rose te lakken in de trein had ik iets nodig om het d'r af te halen. Zo'n mini flesje van 30 ml kost 3,95 euro en de krent in mij hield ook best lang vol, maar mijn nagels zagen er zo verwaarloosd uit (dikke laag nagellak met deuken erin ^.^""), dat ik deze remover toch heb aangeschaft ^_^''' Een pluspuntje - het is wel zuinig in gebruik!

- Glasvijl van Etos ^___^ Omdat ik ze heel vaak kwijtraak en omdat het de beste nagelvijl is, 8,99 euro

Photobucket

Photobucket

- Бархатные Ручки (vertaald als "Zijdezachte Handjes" ^^) Handcreme
Ik moet bekennen, ik ben echt een handcreme addict, hehe. Omdat ik op het lab werk, moeten mijn handen goed beschermd en gehydrateerd blijven en dus ben ik constant op zoek naar een perfecte creme voor een perfecte prijs. Deze cremes heb ik gekocht in een apotheek in Moskou en zij kostten ongeveer 60 roebels elk (niet meer dan 1,50 euro - mooi prijsje toch?)
Van links naar rechts: "voedende" creme met sheaboter, provitamine B5 en avocadoboter, "beschermende" creme met royal jelly en jojobaolie, "complex" creme met vitamine A & E, biotine en melkproteine en "hydraterende" creme met aloe-vera en perzik-extract.

Photobucket

7 comments:

  1. Die handcrèmes zien er zo leuk uit! En zo goedkoop :o

    ReplyDelete
  2. Slaap je ook nog niet? ;)))) Hoe gaat het met je examens?

    ReplyDelete
  3. Wow echt goedkoopp
    Ze zien er ook heel leuk uit!

    ReplyDelete
  4. Leuke spullen heb je gekocht! Ben benieuwd naar die tinted moisturizer, ik heb nog nooit van het merk gehoord.

    ReplyDelete
  5. Mooie spulletjes zeg!

    ReplyDelete
  6. Je hebt leuke spullen gehaald =D !!!

    ReplyDelete
  7. aaaauw wat leuk allemaal! ik word hier enorm hebberig van :D

    ReplyDelete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket