Wednesday, 8 September 2010

Confessions of the beauty shopoholic: Den Haag 2

***

- The Body Shop Cactus Brush
Vaarwel cellulitis!! Mwahahaha!!!

- Make Up For Ever Brush Cleanser
Normaal gesproken maak ik mijn kwasten schoon met mijn eigen shampoo, maar het duurt een beetje te lang met drogen en zo. Dus nu heb ik deze brush cleanser van MUFE: even sprayen, afhalen met een doekje en je hebt een schone kwast - bespaart je een hoop tijd.


- Yes To Carrots samples: Deliciously Rich Body Butter & Moisturizing Day Cream- Sephora High Intensity Eye Shadow previews
Leuke kleuren combi's ^_^


MAC Fabulous Felines Palace Pedigreed Eyeshadow Quad
De grote review volgt!MAC Fabulous Felines Leopard Luxe Superslick Eye Liner Marked For Glamour & Pure Show
Eyeliners zijn mijn grootste kosmetische vijnden. Ik ben gewoon niet in staat om een rechte lijn te trekken met die dingen (jaja, ik ben een sukkel) -_-"" Maar ik zocht al eeuwen naar een gouden eyeliner voor de Helloween (vandaar Pure Show, jeej!) en Marked For Glamour is gewoon supermooi: grafiet zwart met blauwe en grijze shimmer. Ik kon ze gewoon niet weerstaan ^_______^

2 comments:

  1. Wow, die gouden eyeliner vind ik zo glamoureus! Dit cactus brush ziet er best pijnlijk uit om over je huid te wrijven. Misschien is hij minder ruw dan hij lijkt?

    ReplyDelete
  2. Wie mooi wil zijn - moet pijn lijden =)))) Vooral in de strijd tegen cellulitis =)) Hij is idd minder ruw dan het lijkt, maar het blijft een stevige scrub: de huid is daarna een paar minuutjes roze. Maar je voelt direct dat je bloed begint te stromen =)))

    ReplyDelete

Followers