Tuesday, 14 September 2010

Louis Vuitton bij de Bijenkorf

***
Ik kwam dit artikel per ongeluk tegen op het internet en "it made my day". De tekst zelf gaat over de opening van Louis Vuitton boetiek in de Amsterdamse Bijenkorf, blablabla, leuk maar saai (geen Marc Jacobs, alleen tassen enz). Ik ben er trouwens niet mee eens dat LV winkel aan de PC te hoogdrempelig is - de ene keer dat ik er was (en niks heb gekocht) was iedereen supervriendelijk en lief. Maar goed, het leukste aan dit stuk is commentaar van andere mensen, daar moest ik gewoon zo hard om lachen!! Bijvoorbeeld:

>>Inderdaad alles van nep materiaal en lelijk
Ja, duuuuuh! Het is geen leer, maar canvas en zoals ze zeggen in de computerwereld: "It's not a bug, it's a feature"

>>Hé leuk, de goedkope plastiek bij de Bijenkorf! Echt waar, Sorry Milou, maar Louis Vuitton is zó passé...
^___________^ Want de Bijenkorf verkoopt alleen maar toffe spullen van superkwaliteit, gna, gna, gna...

>>Ik vind antisemitisme en heulen met de vijand 65 jaar na het einde van de orrlog genoeg reden om geen zaken te doen met Louis Vuitton. Amsterdam was erg joods voor de oorlog. Prachtig wat de Amsterdamse Joden allemaal gedaan en betekend hebben voor onze hoofdstad. Geen zaken doen met ze.Hun spullen voor de vuilnishoop. Ik verwacht van de Bijenkorf toch wel wat meer beschaving.
Sorry, ik moest gewoon de hele stuk kopieren, want hij is prachtig ^_____^ En laten we dan snel ook Hugo Boss uit Nederland verbannen, want die hebben ooit de uniformen ontworpen voor de SS! Trouwens Hugo Boss wordt al jaren in de Bijenkorf verkocht, hehe.

>>Dit soort labels is voor mensen met een enorm minderwaardigheidscomplex en teveel (zwart) geld. Ook onze marokkaanse ' vrienden' zijn er gek op en het hersenloze deel van de homogemeenschap. Ik had van de Bijenkorf meer stijl verwacht.
Is het niet... ehm... discriminatie? ^______^ Ik ruik jaloezie en een minderwaardigheid complexje ^_^

>>Het gaat me helemaal niet om linkse zuurpruimerigheid (stem niet eens links), maar ik vind het ergens iets pervers hebben dat mensen zoveel geld uitgeven voor een tas of een jas die heus niet van betere kwaliteit is dan goedkopere en net zo mooie merken, terwijl je dat geld ook kunt gebruiken om bij te dragen aan minder ellende en ziektes in de wereld. En om dan ook nog mensen te betalen die columns schrijven over die dure tassen en jassen...
Aaahh... Nog een pareltje! Misschien een idee om zelf het hardverdiende geld aan liefdadigheid schenken ipv mensen vertellen wat ze met hun poen moeten doen? Want het begint bij jezelf, toch?

>>De Bijenkorf had altijd een bepaalde uitstraling en sfeer, nu begint en is het al op sommige plekken een kille bedoening. En daarnaast vind je op die kille plekken in de Bij nu ook die PC sletten/hoeren, waar we anders verschoont van waren. Als ik naar de PC ga, dan weet ik dat ik ze tegen kan komen, maar niet in mijn Bij.
Mwahaha! Ze zijn overal! "The galaxy is in danger!!" ^__________^

En ik bedoel ik ben zelf totaal geen fan van LV: de monogram vind ik lelijk en het feit dat ongeveer de helft van de bevolking met die tassen rondloopt (vooral Speedy's zijn populair, fake of niet) maakt het voor mij ook niet aantrekkelijker. Het enige wat ik misschien zou willen hebben zijn de portmonee's in damier azur omdat ze gewoon voor een eeuwigheid meegaan. En de koffers zijn zooo fout zijn dat het alweer grappig is. ^^ En Alma's! (LV Alma's in amarante en bleu nuit zijn cool ^___^) Maar waarom de mensen zo negatief zijn over de opening van Louis Vuitton snap ik echt niet, wat een hypocriet gezeur!
P.S. En de "Core Values" campagne is ook gewoon te cooooooool ^______^


2 comments:

  1. Misschien ben ik traag ofwel is het een typisch Nederlands term maar ik weet echt niet wat je met PC bedoeld? En ik ben redelijk zeker dat het niet personal computer is in deze tekst :-p

    ReplyDelete
  2. Hihi! =)) PC Hoofstraat is "DE" shoppingstraat van Amsterdam (met alle luxe merken en zo). Eigenlijk best saai en niet echt luxe, maar vol met show-offs wat alweer grappig is =))

    ReplyDelete

Followers