Tuesday, 7 September 2010

Make Up Forever: HD powder & Aqua cream

***
Wat ooit (nou, in 1984) begon als een kleine workshop-boetiek in Parijs is tegenwoordig een van de meest bekende en invloedrijke make-up merken en iets waar je als beauty blogger niet omheen kunt ^^. Ik ben al een grote fan van MUFE primers en foundations, maar wou eigenlijk ook andere dingen uitproberen.

- Make Up For Ever High Definition Powder
Microfinish Powder is een befaamde gezichtspoeder waarmee Nicole Kidman haar slag sloeg op de red carpet in New York. En ik ben natuurlijk ook zo dom geweest om het toch te kopen, haha! Eerst zelf uittesten - dan de tabloids geloven, zeg ik dan ^____^ En trouwens ik heb ook hele positieve reviews gelezen (haha, het klinkt bijna als de meditatie! "Alles komt gooooooeeeeed, alles komt gooooeeeed... Ik zal niet eruitzien als iemand die met haar neus in de cocaine is gevallen")

- Make Up For Ever Aqua Cream (#13)
Water proof cream colour, omdat ik toch naar een alternatief zocht voor Clinique Touch Tint. Deze aqua cream heeft dezelfde kleur als Sparkling Nude (score!), maar toch ben ik teleurgesteld. Het blijft wel veeeeeeeel langer zitten, maar omdat het de smeuige textuur van Clinique TT mist, is het moeilijk om de creme egaal op het ooglid aan te brengen. De pigmentatie is ook slecht als je het zonder primer gebruikt, dus ik denk dat de aqua creme gewoon niet zijn geld waard is -_-. Het potje zou ik trouwens nooit op kunnen maken, het is huuuuuge ^_______^

Beide producten zijn verkrijgbaar bij Sephora V&D, HD powder voor 26,10 en Aqua cream voor 23,40 euro. Alle andere info kan je vinden op http://www.makeupforever.com/2 comments:

  1. Ik denk niet dat ze Make Up Forever verkopen in België. Er moet hier ook een Sephora komen!

    ReplyDelete
  2. Ja, vind ik ook! =))) Bij onze Sephora hebben ze ook lang niet alle producten die in VS wel verkrijgbaar zijn =(
    Als er een lijstje hebt van MUFE spullen die je wilt uitproberen, dan kan ik survival kit naar Belgie sturen =))

    ReplyDelete

Followers