Tuesday, 7 September 2010

Shiseido Luminizing Satin Face Color PK107 (Medusa)

***


De zomer limited edition collectie van Shiseido is iets waar ik heel lang op gewacht heb. The next generation technology in make-up geinspireerd door de bewoners van de zee! Na tientallen reviews gelezen hebben besloot ik de highlighter Medusa aan mijn collectie toe te voegen, maar helaas was "Ocean" niet in Nederland verkrijgbaar (de verkoopster bij Shiseido corner in Bijenkorf den Haag keek me aan alsof ik het in een dronken bui heb verzonnen ^_^""). Dus snel ff op de internet besteld en voila! Here is my precioussssss - Shiseido Luminizing Satin Face Color Medusa.Geloof niet wat je ziet op de fotos (mijn fototoestel verschuift de kleuren af en toe), Medusa is een hele fijne lichtroze poeder met een blauwe ondertoon. Eerst was ik bang dat het te licht zou zijn voor mijn huid (wou tenslotte niet eruit zien als een lijk), vooral omdat ik een hele warme gelige ondertoon heb. Maar Medusa is zooooooo fijn en zooooo gewichtloos dat het met je huid smelt en het enige effect dat je ziet is alsof je gezicht met Photoshop geblurd is. Ik heb nooit gedacht dat mijn gezicht zo kon stralen en het leuke is dat je niks van het product op je huid ziet, echt geweldig!!!!


Op de foto rechts (met de flits) kan je zien hoe goed Medusa het licht reflecteerd. Het eigen kwastje is zeker goed genoeg om het aan te brengen (ik gebruik kabuki van MAC) op het hele gezicht of als highlighter op voorhoofd, jukbenen en neus.


Shiseido Luminizing Satin Face Color PK107 was voor 31 euro verkrijgbaar bij strawberry.net en is nu uitverkocht ^^

2 comments:

  1. Klinkt als een geweldig product!
    Ik vind het vreselijk als je in de winkel naar iets vraagt en ze weten totaal niet waar je het over hebt terwijl zij de experts moeten zijn.

    ReplyDelete
  2. Ja, zo irritant! Ik bedoel, je kan tenminste een beetje interesse tonen in de dingen die je verkoopt... Daarom als ik nu iets wil kopen, dan lees ik gewoon de reviews met swatches op internet =)) Zo weet ik tenminste wat ik wel of niet wil, haha

    ReplyDelete

Followers