Sunday 6 February 2011

Ik ga vliegen en ik neem mee...

***
Omdat ik sinds vorig jaar opeens veel moest reizen heb ik voor mezelf een soort survival kit samengesteld met een minimum van dingen die ik nodig zou hebben in een vliegtuig. En ik dacht dat het leuk zou zijn om het met jullie te delen ^________^ Ik zou ook graag willen weten of jullie ook een klein toilettasje hebben dat jullie meenemen speciaal voor in de vliegtuig (afgezien een enorme tas vol met verzorging en make-up in de "gewone" bagage natuurlijk, hihi ^^) .

Absoluut essentieel voor mij zijn de lippenbalm en een handcreme, die neem ik overal mee naartoe omdat ik snel droge handen krijg na het wassen. Ook neem ik altijd gewone of vochtige handoekjes mee (staan niet op de foto =))

Photobucket

- Natura Siberica lichte handcreme met cedermelk en lijnzaadolie - hydrateert, maar maakt de handen niet vet. En oh ja: "kost niet duur", wat ook fijn is natuurlijk, haha
- Lush "Maple Taffy" - limited edition lippenbalsem van Lush uit de kerstcollectie. Wat ik zo leuk vind aan deze is dat het eigenlijk ook als een soort zachte scrub werkt, twee producten in één dus ^_______^

Als ik meer dan 4 uur moet vliegen dan neem ik dus een klein toilettetasje mee. Reizen met een vliegtuig houdt in dat je geen vloeistoffen met een volume groter dan 100ml mag meenemen in handbagage, daarom is het reuze handig om de samples/testers van je lievelingsproducten mee te nemen.

Photobucket

- Clarins "Energizing Emulsion" - voor de vermoeide benen. Werkt verkoelend en als bonus maakt de huid ook lekker zacht.
- La Prairie "Anti-Aging Stress Cream" - De airco maakt de huid snel droog, daarom is het handig om een hydraterende creme mee te nemen. Ik vind deze heel erg leuk omdat het heel snel intrekt, hydrateert en de huid ook nog een beetje mat maakt.

En nu voor de spullen met een sterke geur die niet geschikt zijn voor het gebruik in de vliegtuig zelf, tenzij je als een enorme asociale aso wil overkomen. Laatst heeft iemand achter mijn stoel tijdens de vlucht wat parfum over zich gespoten, nou ik dacht dat ik een gaskamer was beland!

- Burt's Bees "Lemon Butter Cuticle Cream" - lange vliegtijd betekent extra tijd om jezelf te verzorgen tijdens tranfers, haha. Lekker die nagelriemen insmeren voor de zachte huid en sterke nagels.
- Dr Organic "Tea Tree Pure Oil" - voor de onverwachte pukkels.
- Serge Lutens "Nuit de Cellophane" - of iedere andere tester met een leuk parfum. En nu dat ik de mini-sprays van Ici Paris XL heb kan ik eindelijk mijn lievelingsparfums meenemen

Ik draag bijna nooit make-up als ik ga vliegen, maar voor een noodgeval (je weet maar nooit of je opeens een knappe miljoenair ontmoet, hehehe ^_^""") heb ik ook een mini-stash mee

Photobucket

- Benefit "Moon Beam" - een milti-purpose highlighter en mijn "must-have". Zorgt direct voor een supermooie glow op de huid.
- Clinique Quick Eyes Cream Shadow "Sparkling Nude" - Een creme oogschaduw: nude kleurtje, lekker makkelijk met het opbrengen en blijft supergoed zitten.
- Bobby Brown "Extreme Party Mascara"
- Bobby Brown Lip Gloss "Buff" - Deze lipgloss gebruik ik het vaakst in mijn dagelijks leven
- Yves Saint Laurent "Touch Eclat #2" -een highliter voor onder de ogen, camoufleert lichte donkere (eeeeh... hoe zeg ik dat goed?) kringen.
- MAC Technakohl Liner Eye-liner "Kajal" - de beste zwarte oogpotlood, niet waterproof maar blijft toch goed op de waterlinie zitten.

9 comments:

  1. Leuk om te zien!

    ReplyDelete
  2. Handig artikeltje! Als ik ooit nog eens het vliegtuig neem, zal ik zeker een mini-kit samenstellen! :)

    ReplyDelete
  3. Leuk om te lezen!
    Moet je veel vliegen voor je werk of zo?

    ReplyDelete
  4. Yep, naar de wetenschappelijke congressen en zo =)))

    ReplyDelete
  5. leeuk!
    ik ga bijna nooit weg dus voor mij niet noodzakelijk!

    ReplyDelete
  6. Wow leuke spulletjes!!! En wat leuk dat je zo veel moet vliegen. kan best vermoeiend zijn, kan me voorstellen, maar dan nog!! En als je de volgende keer naar rusland gaat, mag ik misschien een klein verlanglijstje meegeven? ;) :P haha nee hoor, ik ga je niet lastig vallen :)

    ReplyDelete
  7. Nee joh! Kom maar op met dat verlanglijstje =))))

    ReplyDelete
  8. @Mitchin: je weet niet wat je nu zegt hè! Want ik kom zeker met een verlang-lijstje! :D Laat maar weten wanneer je de volgende keer gaat ;)))))

    ReplyDelete

Followers

Follow Tasteless...
My Wishlist
Photobucket